Prima Pagina Apple Apple Maps – iata cat de mult a fost imbunatatita calitatea imaginilor...

Apple Maps – iata cat de mult a fost imbunatatita calitatea imaginilor din satelit

  Daca utilizati Apple Maps chiar din momentul lansarii, atunci probabil stiti deja cate probleme a avut serviciul imediat dupa oferirea sa catre public, extrem de multe harti avand informatii gresite, dar si imagini din satelit care nu aveau vreo legatura cu realitatea. Dupa doi ani de munca, Apple a reusit sa repare o buna parte dintre problemele existente in sistemul sau, iar daca va uitati la imaginile acestui articol veti vedea cat de mult a fost imbuntatit sistemul, Apple actualizand o buna parte dintre informatiile sale, insa deocamdata Apple Maps este cu mult in urma Google Maps.

 • Danny

  Intrebare. Apple Maps este aplicatie nativa, ea in sine nu se va actualiza in veci, decat odata cu iOS-ul. Este posibil ca hartile din interiorul aplicatiei sa fie actualizate intr-un fel sau altul fara a actualiza si sistemul de operare?

 • Apple Maps e si denumirea serviciului, iar hartile se actualizeaza si fara un update al IOS.

 • sergiu

  Imaginile sunt făcute cu iPhone 5s 🙂

 • Rares

  Nu stiu de ce toata lumea spune ca google maps e mai bun decat Apple maps, eu folosesc apple maps inca de pe vremea ios 6 beta 1 si mereu m-a dus unde trebuie pe cand google maps nu reuseste sa ma duca la destinatie nici macar in orasele mari.

 • sori

  Tu esti mai special mai Rares – esti singurul care nu e in stare sa foloseasca Google Maps .

 • Rares

  Am spus ca nu m-a dus bine nu ca nu stiu sa-l folosesc.

 • kelu88

  ru am patit doar odata la o tableta galaxy tab(prima de la samsung),DAR!!!!!cu apple maps sa fiti voi sanatosi de cate ori nu m.a indus gresit!google maps nu.i stabil,e mult mai bun si detaliat fata de aplicatia celor de la haplea!

 • cosmin

  Hai sa fim seriosi Google Maps cand vine vorba de navigare e cel mai prost sistem utilizat. Folosesc zi de zi GPS-ul (natura muncii ma obliga). Sunt unele zone in care TTom-ul nu are hartile actualizate si atunci sunt nevoit sa folosesc telefonul/ tableta. Google Maps ca si harti sunt mai presus de cele de la Apple insa in modul Navigare, asteptati sa va spuna sa iesiti dupa o autostrada dupa ce treceti de jonctiune, sau pur si simplu sa nu spuna nimic.

 • cosmin

  Plus ca este enervant faptul ca nu poti sa umbli la setari ca sa nu iti mai spuna de genu “virati la stanga pe Strada Bisericii” (de parca ma intereseaza pe ce strada virez :)) ). Apple Maps nu are aceleasi detalii (companii, restaurante, etc) insa cand vine vorba de o navigare catre un postcode sau adresa (nu vorbim de Romania) puteti sa aveti incredere. Cand o sa se faca masuratori si o sa avem o baza complexa a adreselor si codurilor postale atunci putem da vina pe nu stiu ce companie ca sistemul de navigare nu ne duce unde vrem, acum nici primariile nu au o evidenta clara 😉

 • Alin Cristian

  Google maps te duce pana in scara blocului unde vrei sa ajungi , si pe tine nu te-a dus bine.. Invata sa folosesti calumea serviciul..