iPhone 6 ecranul de 5.5 inch care ar putea fi implementat in terminal este prezentat de catre Japan Display

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch a fost prezentat intr-o serie de schite publicate in cursul zilei de ieri, diverse zvonuri aparute de-a lungul ultimelor luni sustinand lansarea sa. Desi deocamdata nu este clar daca va ajunge in iPhone 6, un nou ecran de 5.5 inch cu rezolutie quad-HD de 2560 x 1440 pixeli si 538 pixeli per inch a fost prezentat in cursul acestei saptamani de catre Japan Display. In imaginea de mai sus puteti vedea ecranul care ar putea ajunge in iPhone 6, el urmand a intra in productie de masa in perioada imediat urmatoare.

  Nimeni nu stie deocamdata daca acest ecran va ajunge intr-adevar in iPhone 6, insa termenele de intrare in productie se potrivesc cu o posibila lansarea iPhone 6 in luna septembrie a acestui an. Separat de acest dispozitiv, doua schite aparute ieri sustin ideea lansarii unui iPhone 6 care are un ecran cu diagonala de 4.7 inch, iar avand in vedere multitudinea de zvonuri care apar in legatura cu acest dispozitiv, dimensiunea ecranului pare a fi cea aleasa de catre Apple.

  Pe masura ce ne apropiem de lansarea iPhone 6 zvonurile incep sa prezinte o imagine tot mai clara a viitoarelor iPhone 6 si poate chiar iPhone 6C, acum ramane doar sa vedem componentele in sine, ele urmand a isi face aparitia pe internet chiar de luna viitoare.