Prima Pagina Apple iPhone 6 detalii despre dimensiuni apar pe internet, sugereaza o schimbare majora...

iPhone 6 detalii despre dimensiuni apar pe internet, sugereaza o schimbare majora a design-ului

22

  Detalii despre dimensiunile iPhone 6 au inceput sa apara pe internet inca de la amiaza si v-am prezentat deja intr-un articol o schita in care ni se descriau doua terminale iPhone 6 si iPhone 6C cu ecrane ce au diagonala de 4.7 inch si 5.7 inch. Separat de acea schita o alta a aparut pe internet, ea prezentand in detaliu dimensiunile pe care ar urma sa le aiba iPhone 6. Conform acestei schite, iPhone 6 va avea 85mm latime si 150mm inaltime, iPhone 5S avand 123mm inaltime si 58.6mm latime.

  Terminalul descris in schita are un ecran cu diagonala de 5 inch, iar diferenta in dimensiuni este foarte mare, mult mai mare decat in cazul trecerii de la iPhone 4S la iPhone 5. Chiar daca deocamdata nimeni nu poate spune cu siguranta ca aceste dimensiuni ar fi reale, va reamintesc faptul ca producatorii de carcase intra in mod normal in posesia schitelor pentru iPhone 6 in aceasta perioada a anului, ei pregatindu-se sa “inunde” pietele cu diverse accesorii facute in baza lor.

Articolul anteriorAplicatii la pret redus pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 28.03.2014
Urmatorul articolCODURI DE REDUCERE + Promotiile zilei – 28.03.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.