iOS 7.1 pare sa rezolve probleleme privind trecerea la ora de vara pe iPhone

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca trecerea la ora de vara s-ar putea sa genereze diverse probleme din cauza incapacitatii Apple de a dezvolta un sistem eficient care sa schimbe ora corect in toate aplicatiile. De-a lungul anilor Apple a reusit sa repare putin cate putin sistemul sau defect, iar in iOS 7.1 problema aplicatiei Calendar a fost rezolvata. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iOS 7.1 afiseaza in mod corect ora in Stanga, in timp ce iOS 7.0.6 o afiseaza incorect in dreapta.

  In afara acestui mici bug iOS 7.0.6 nu a avut alte probleme legate de schimbarea orei, iar iOS 7.1 pare sa aiba totul rezolvat, cel putin la o privire rapida asupra aplicatiilor native care functioneaza in baza orei. La voi cum s-a facut trecerea la ora de vara?

24 COMENTARII

  1. Nu a fost nici o problemă cu 7.0.6 alarmă once si alarmă repeated . Să nu mai facem din țânțar armăsar când nu e cazul.

  2. 5S 7.0.6 – oră corectă, calendar eronat. @NicKel – Sunt curios când se repară “de la sine” problema. @zaone – oare nu există deja vreun fix în Cydia?

  3. Eu am fost cel mai incurcat. Am avut ceasul pe reglare manuala, pe la ora 00:00 l-am dat cu o ora inainte, iar peste inca o ora imi arata 4. S-a dat singur cu 2 ore inainte desi era pe manual. L-am setat pe reglare automata si la ora 3 s-a schimbat corect. 5s ios 7.0.6