iOS 7.1 pare sa rezolve probleleme privind trecerea la ora de vara pe iPhone

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca trecerea la ora de vara s-ar putea sa genereze diverse probleme din cauza incapacitatii Apple de a dezvolta un sistem eficient care sa schimbe ora corect in toate aplicatiile. De-a lungul anilor Apple a reusit sa repare putin cate putin sistemul sau defect, iar in iOS 7.1 problema aplicatiei Calendar a fost rezolvata. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iOS 7.1 afiseaza in mod corect ora in Stanga, in timp ce iOS 7.0.6 o afiseaza incorect in dreapta.

  In afara acestui mici bug iOS 7.0.6 nu a avut alte probleme legate de schimbarea orei, iar iOS 7.1 pare sa aiba totul rezolvat, cel putin la o privire rapida asupra aplicatiilor native care functioneaza in baza orei. La voi cum s-a facut trecerea la ora de vara?

Articolul precedentCamText te ajuta sa vezi pe unde mergi atunci cand scrii un SMS sau iMessage
Articolul următorHUDE imbunatateste HUD-ul iOS 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.