iOS 7 si ora de vara – ATENTIE!

  Acum doua saptamani de zile v-am spus ca utilizatorii din America de Nord au avut probleme cu trecearea la ora de vara, iOS-ul trecand prin aceeasi modificare dificila, dar fara rezultate potrivite. Dupa cum v-am spus atunci, trecerea la ora de vara a lasat aplicatia Calendar cu o ora in urma fata de ora normala, astfel ca unii utilizatori au avut probleme cu reminder-urile setate pentru ea, insa partea buna este ca aplicatia Clock a facut trecerea fara probleme la schimbarea de ora, astfel ca alarmele au sunat corect.

  Atunci vorbeam despre iOS 7.0.6 si intre timp Apple a lansat iOS 7.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, asa ca pentru noi lucrurile ar putea fi diferite. Apple un a mentionat absolut nimic in legatura cu vreo modificare a modului in care se face trecerea la ora de vara sau ora de iarna, insa asta nu inseamna ca nu au fost facute ajustari ale sistemului. Desi e posibil ca aplicatia Calendar sa nu mai aiba probleme, exista sanse ca altele sa aiba, compania Apple rezolvand in general ceva intr-o parte a sistemului si tricand altceva in alta parte a sistemului.

  In final, important este sa aveti grija daca va trebui sa va treziti maine dimineata, sau daca aveti vreo intalnire importanta, deoarece sistemul de operare nu este chiar atat de de demn de incredere.