iPhone 6 primele imagini bazate pe schitele aparute pe internet

  Dimensiunile iPhone 6 ar fi fost prezentate inca de saptamana trecuta de catre o serie de schite, ele prezentand un terminal iPhone 6C impreuna cu dispozitivul. Vorbim despre iPhone 6 si iPhone 6C care au ecrane cu diagonala de 4.7 inch si  diagonala de 5.5 inch sau 5.7 inch, iar in baza lor a fost conceput un model 3D care ne-ar putea prezenta viitorul iPhone 6 pentru prima oara. Totul are la baza faptul ca aceste schite aparute in China ar fi 100% reale si ar prezenta adevaratele terminale ale celor de la Apple, insa nimeni nu poate spune acum cu certitudine ca in toamna Apple va prezenta exact aceleasi dispozitive.

16 COMENTARII

  1. cel pe auriu cu alb este interesant si pare complex, cel pe negru este prea simplist ar trebui sa pastreze negru cu space grey, adica cel alb pe unde are auriu asa sa aibe cel negru cu gri

  2. @costel : conceptul asta seamana cu Gionee Elife S5.5 numai ca are marginile rotunjite. Iar de la 7,6 mm cat are un 5s pana la grosimea din concept (apreciez un 5,5mm) … e cale lunga. Iar Apple nu cred ca va merge pe acea cale.

  3. In articol scrie ca va fi de 7mm grosime
    Ca si Htc One M8 pare rotunjit si mai subtire ca cel vechi si in realitate nu este
    Deci si acesta poate avea doar o iluzie de 6mm dar fiind rotunjit sa aibe 7mm

  4. Problema pt ecranele mari ( la Apple ) este ca nu ajungi la coltul din stanga sus pentru back , ar fi bine sa puna un buton pt back sau sa schimbe locul la back . Eu vreau sa-l utilizez cu o singura mana .

  5. O sa vedem cum vor rezolva problema cu back , sant increzator ca o vor face !
    Oricum m-am saturat de design-ul de cutie , foarte frumos ar fi sa fie asa in realitate .