Bouncy implementeaza un nou efect pentru animatiile iOS 7

  Bouncy este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia, iar conform dezvoltatorului sau el ne permite sa aplicam un nou efect pentru animatiile iOS 7. Mai exact vorbim despre implementarea unui nou efect de tip bounce pentru deblocarea iDevice-urilor, pentru deschiderea aplicatiilor sau pentru accesarea folderelor, animatia fiind rulata imediat dupa instalarea tweak-ului. Bouncy este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza doar in iOS 7.

Requires iOS7. Compatible with all devices. Bouncy adds a bounce to the spring effect. You will notice a bounce when unlocking your device, opening an app, and even when you open a folder. No options to configure.

4 COMENTARII

  1. Off-topic: Nu stiu daca informatia a mai aparut sau nu pe blogul dvs., insa cel putin eu am descoperit ieri un bug in IOS7.0.6, dupa Jailbreak cu evasion7 1.0.7. Din ce am citit exista si pe IOS 7.0.4. Bug-ul consta in: wallpaper-ele default, cele still, dispar si nu ami pot fi selectate in settings. Solutia de rezolvare este relativ simpla, prin folosirea iFile. Daca aceasta informatie a mai fost postata, scuze.