Prima Pagina iOS Dual-boot intre diverse versiuni ale iOS este posibil cu ajutorul acestui software

Dual-boot intre diverse versiuni ale iOS este posibil cu ajutorul acestui software

  Dimineata v-am spus ca hackerul winocm va lansa un software care va permite efectuarea de dual-boot intre diverse versiuni ale iOS, iar el acum este disponibil. Din pacate nu vorbim despre un program propriu-zis pentru utilizatorii obisnuiti, ci despre un proiect disponibil in github, el permitand instalarea a doua versiuni separate ale iOS intr-un iDevice, insa doar in situatia in care voi aveti cunostintele necesare pentru a utiliza totul exact cum trebuie si nu in windows.

  Hackerul nu garanteaza pentru functionalitatea software-ului si nu ofera ajutor pentru realizarea procedurii, asa ca vorbim despre un software ce probabil va fi utilizat de catre un numar extrem de mic de persoane. Daca aveti cunostintele necesare si rabdarea de a utiliza acest software, atunci in aceasta pagina il veti gasi.

 • Roby246

  a incercat cineva ? 🙂

 • cretz

  Am nevoie de jailbreak ca sa pot face tereaba asta ?

 • Lauriciu

  Trebuie sa apara un tutorial pe undeva… Sunt curios daca pe un Ipad mini IOS7 blocat Icloud merge sa il faci dual boot cu IOS 6.1.3 si sa si mearga sa il folosesti.

 • falanx

  Mai bine daca returnezi proprietarului initial.. 🙂

 • @Lauriciu: N-ai inteles ce face dual-boot-ul asta. N-are treaba cu deblocarea iCloud.
  @cretz: Normal.

 • Dan

  @Falanx – nu există 2 proprietari. Lauriciu e doar posesor. Adică se află în posesia unui bun aparținând altcuiva.

 • falanx

  @Dan – dupa ce am recitit am vazut si eu greseala. 🙂 (limba mea materna este Engleza si stau in romania de 6 luni, fac tot ceea ce pot sa stapanesc limba romana 🙂 ) O zi faina tuturor!

 • Lauriciu

  @zaone: Ti-am dat un email pe office, cu toate ca nu am scris nimic aiurea, scriptul tau anti-gargara/injurii face ceva balarii. Am dat in email ce ma doare. Daca ai timp sa raspunzi…Multam.
  @Falanx. Amice, da-mi un email sa iti trimit atat factura produsului unde este trecut SN cat si bonul, unde este trecut SN. Este un Ipad mini, cumparat de buna credinta, dat remove Icloud account. Ajuns acasa I-am dat un restore+update si imi cere contul aluia :(. Adresa este .de, este luata de la un neamt mort de beat care avea chef de ceva placeri carnale. Nici fufa la care a pompat nu are nici un contact de-al lui, probabil nu a fost prea impresionat de ea :))…
  Ipadul este la cutie cu toate accesoriile+factura si bon fiscal, luate din DE, omul a vandut-o si el de buna credinta, village idiot am fost eu ca nu am dat erase la tableta/intrat in icloud sa dau remove si de acolo, recunosc eram si eu ametit. Am extras SN din pad si corespunde SN conform cutie+factura si garantie. Are inclusiv garantie pana in 11.2014.
  @Zaone, daca ma poti ajuta cumva, da-mi te rog un email, ai adresa mea in detalii. Repet am absolut tot la Ipad, inclusiv factura+garantie+bon fiscal. Ma gandesc ca daca o fac cu dual boot IOS7 si IOS 6.1.3 sa o pot folosi pe 6.1.3… In IOS 6.1.3 nu iti cere icloud account la pornire, nu e brick total. Corect??
  Eu sunt din Ploiesti, inca nu am ajuns in capitala la Noumax/Istyle, sa vad daca ma ajuta sau nu… Cu toate ca am un feeling ca nu…

 • Da, nu stiu ce are.

 • Ice

  Asteptam un Gui pentru acest tool 🙂

 • Dan

  @Lauriciu – I stand corrected. Îmi cer scuze pt. că m-am grăbit cu acuzațiile. E drept, mai există și excepții de la regulă. La Noumax/iSTYLE poți să dai telefon să le explici situația, cine știe, poate ai noroc așa.

 • falanx

  @Lauriciu scuze, numai ca mi s-a furat mie telefonul l-am blocat dar nu cred ca o sa-l mai vad candva in viata asta :))) imi cer scuze pentru acuzatiile…si pentru cazurile acestea mi se pare prostie de a cumpara ceva second hand mai ales dintr-o alta tara…merita pe chestia ca e mai ieftin, dar daca nu-l poti folosi e egal cu banii aruncati pe geam. Inca o data scuze, dar eu am patit cu furtul si inca sunt nervos pentru ca telefoanele acestea sunt cam scumpe, acuma stau cu un nokia de ala cacat, macar bateria tine o saptamana :)))

 • Lauriciu

  @falanx: nu e bai stai chill, de accord total cu tine. Doar ca, uite, mai sunt si 0.5% cazuri corecte si din pacate Apple nu cred ca o sa-mi dea mie drumul la Ipad, dar o sa incerc. Chiar nu am ce pierde. Iar distractia nu m-a costat mult, 300lei, mai exact 1h jumate :))

 • ovorba

  @Lauriciu: e o vorba auzita din batrani: cu cat e scuza mai lunga cu atat e minciuna mai mare!