WhatsApp Messenger nu functioneaza acum pe iPhone!

  WhatsApp Messenger nu functioneaza acum pe iPhone-urile din lumea intreaga, problema venind la aproximativ 3 saptamani de zile de la precedenta perioada de indisponibilitate. In momentul de fata nu va puteti conecta la WhatsApp Messenger folosind o conexiune de internet, eroarea Connecting… din imaginea de mai sus fiind afisat in incercarea de a trimite un mesaj sau de a verifica mesajele primite. Nu se stie cand va functiona WhatsApp messenger, insa de indata ce va fi disponibil va voi anunta.

  WhatsApp Messenger nu merge acum probabil din cauza problemelor care au afectat serviciul si cu trei saptamani de zile in urma, prima perioada lunga de indisponibilitate aparand dupa achizitionarea companiei WhatsApp  de catre Facebook. WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store, insa necesita achitarea unui abonament anual de 1€ dupa primul an de utilizare.

UPDATE: Serviciul este functional din nou.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 23.8 Mb