Prima Pagina Noutati Samsung Galaxy S5 are parte de vanzari mai mici decat Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy S5 are parte de vanzari mai mici decat Samsung Galaxy S4 in Coreea de Sud

  Samsung Galaxy S5 a fost lansat deja in Coreea de Sud fara acordul companiei Samsung, iar conform primelor informatii obtinute privind cifrele de vanzari, ele ar fi mai mici decat cele inregistrate anul trecut de catre Samsung Galaxy S4. Conform analistilor coreeni, Samsung vinde 7.000 de terminale Samsung Galaxy S5 prin cei trei operatori de telefonie mobila locali anul trecut Samsung Galaxy S4 LTE-A ajungand chiar si la 10.000 de unitati vandute zilnic in perioada lansarii.

SEOUL, April 2 (Yonhap) — Local sales of Samsung Electronics Co.’s new Galaxy smartphone lineup are sound, despite limited availability through carriers and crackdown on subsidies for new subscribers, industry sources said Wednesday. The daily average sales of the Galaxy S5, launched in the home market on March 27, came to around 7,000 units, slightly below the 8,000 units posted by its predecessor Galaxy S4 and far behind the 10,000 units for Galaxy S4 LTE-A.

  Diferenta in vanzari este foarte mare chiar daca doar un operator poate comercializa terminalul oricui, ceilalti doi avand dreptul sa il comercializeze doar utilizatorilor care detin un smartphone de 2 ani de zile sau si-au pierdut terminalul. In ciuda acestei limitari, e putin probabil sa existe atat de multe persoane care sa nu poata cumpara dispozitivul, insa o a doua problema pentru Samsung este ca operatorii din Coreea de Sud nu mai pot comercializa smartphone-uri decat la pret intreg.

  Avand in vedere toate aceste obstacole, Samsung Galaxy S5 are parte de un start mai slab decat fratele sau mai mic, insa ramane de vazut cum se va descurca el in celelalte piete de pe glob. Daca sunteti interesati de Samsung Galaxy S5, ei bine il veti gasi aici.

 • nagy77

  Asa o sa se intimple si cu Apple daca scot bazaconii de peste 4″ , majoritatea au inteles ca un telefon nu este si pentru joaca, ce pot face pe un 4s pot face si pe un 5s, daca doresc mai mult imi iau laptopul cu mine. Sau cumparam numai de dragul sa ne laudam ca avem ultima fita drujba.

 • Rafael

  S4 e un device foarte bun si multi si au cumparat si nu vor sa dea o gramada de bani pe un terminal aproape la fel.Si eu am s4 si nu o sa trec la s5 prea curand.

 • Nimeni

  @nagy : nu are nici o legatura cu dimensiunea ecranului. Mai citeste odata articolul. In Corea smarturile se vand doar la pret intreg, nesubventionat. Cam ceea ce si-a propus si UE. Daca UE va adopta aceasta masura vanzarile de high-enduri vor scadea dramatic. Indiferent de producator.

 • Dany

  Care este motivul pt care UE ar face asta? Ca nu sunt familiar cu subiectul…