Apple a achizitionat o noua companie pentru a imbunatati Siri

  Siri a fost lansat acum doi ani de zile de catre compania Apple si pana in prezent asistentul vocal al celor din Cupertino a fost “invatat” sa inteleaga noi limbi de circulatie internationala, dar sa si controleze anumite functii ale iOS. Apple are foarte multe lucruri de imbunatatit la asistentul sau personal dedicat iDevice-urilor, iar un prim pas a fost facut anul trecut prin achizitionarea Novauris. Compania Novauris este specializata pe dezvoltarea de tehnologii care permit recunoasterea cuvintelor rostite de catre utilizatori, iar Siri poate beneficia serios de ceea ce are ea de oferit.

Novauris believes that voice will become the interface of choice for consumer applications of all types,” the website reads. “Users should be able to ask for information quickly, easily and directly without needing an enrollment process or complicated and time-consuming dialogues.

  Novauris a fost fondata de catre aceleasi persoane care au fondat compania de a produs binecunoscutele aplicatii Dragon, ele fiind achizitionate mai apoi de catre Nuance. Folosind tehnologiile Novauris, Siri poate recunoaste mai usor cuvintele rostite de catre noi si poate cauta mai usor informatiile disponibile in iDevice-urile noastre sau pe internet. Novauris are disponibile inclusiv tehnologii care permit analizarea mai multor voci simultan, pentru a oferi raspunsuri, asa ca Siri ar putea avea parte de un upgrade important cu ajutorul Novauris.

  Deocamdata nu se stie cat anume a cheltuit Apple pentru aceasta companie, insa acest lucru conteaza mai putin daca tehnologiile sale vor fi de ajutor.