iPad implineste 4 ani!

  Acum exact 4 ani de zile prima versiune a tabletei iPad era lansata oficial in SUA, un numar insuficient de unitati fiind pus in vanzare de catre compania Apple desi vorbim despre o lansare limitata. Prezentata cu peste doua luni de zile inainte de catre Steve Jobs, noua tableta a fost criticata de catre extrem de multa lume inaintea lansarii, cateva luni mai tarziu ea ajungand sa fie laudata de catre majoritatea jurnalistilor americani, dar si a celor din  intreaga lume, aceasta fiind prima tableta cu adevarat utila lansata de catre o companie.

  iPad a revolutionat industria tabletelor si a demonstrat ca exista potential pentru a crea un produs de acest gen care sa genereze vanzari foarte mari, Apple fiind si acum lider pe piata tabletelor. In 4 ani de zile tableta iPad a evoluat pana in punctul in care are un ecran cu rezolutie mai mare decat a majoritatii laptop-urilor, are un hardware aproape la fel de bun precum cel al Unui Mac vechi de 3 ani de zile si continua sa evolueze, Apple lansand inclusiv o versiune cu ecran de 7.9 inch a popularului sau produs.

  Desi in 2010 iPad nu parea a fi unul dintre cele mai importante produse lansate de catre Apple pana in prezent, iata ca in 2014 Apple isi pune sperantele ca prin intermediul sau va reusi sa isi creasca vanzarile si profitul.