Prima Pagina Apple iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – un document intern al...

iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – un document intern al Apple confirma indirect lansarea

  iPhone 6 va fi lansat anul acesta, iar majoritatea zvonurilor aparute pana acum indica faptul ca dispozitivul urmeaza sa contina un ecran de minim 4.7 inch. Aceasta teorie este sustinuta si de un nou document intern al companiei, in el angajatii americanilor afirma ca piata ecranelor de 4 inch nu mai este in atentia unui numar atat de mare de consumatori. Un numar tot mai mare de terminale Android cu ecrane mai mari si preturi mai mici sunt disponibile pe piata, iar Apple pierde “teren” in fata acestor dispozitive.

“Competitors have drastically improved their hardware and in some cases their ecosystems,” a member of Apple’s sales team wrote in a document was prepared as part of a fiscal 2014 offsite meeting. Portions of the document were shown Friday to the jury in the Apple-Samsung case.

  Acelasi document sustine ca majoritatea cresterii inregistrate de catre producatorii de terminale Android are la baza implementarea de ecrane mari, vanzarile de iPhone-uri fiind serios afectate de aparitia lor. Mai mult decat atat, documentul sustine ca producatorii de terminale Android investesc sume serioase de bani in promovarea produselor si ofera operatorilor de telefonie mobila deal-uri mai bune decat Apple, terminalele lor ajungand sa fie recomandate mai des clientilor.

  Vicepresedintele Apple, Phil Schiller, a afirmat ca documentul nu ar face parte din arhiva Apple, insa de ce ar fi recunoscut? E putin probabil ca Apple sa nu cunoasca situatia actuala a iPhone-ului, iar daca anul acesta va fi evitata lansarea unui terminal cu ecran mare, atunci Tim Cook ar putea face o foarte mare greseala.

 • Daniel.N

  Personal cred ca e o greseala sa abordezi piata cu un terminal de 4.7″ , adica e o trecere mult prea mare de la 4.00″ cat are 5S-ul iar un ecran de 4.5 ” ar fi ok, cu toate ca e ft bun si asta de 4, adica e mult mai comod !

 • Gica

  Ai dreptate , Daniel. Este foarte dificil pentru Apple si fanii lor sa recunoasca faptul ca 4 inch – dimensiune ideala, a fost o minciuna.
  Dar asta e viata. Uneori ipocrizia iasa la suprafata.

 • traian3670

  Dimensiunea ideala este o chestie subiectiva – personal cred ca dimensiunea actuala a Iphone 5 este perfecta – faptul ca altii cred ca 5 sau 6 inch este dimensiunea perfecta este foarte normal, libertatea de optiune este democratie, pana la urma.

 • 007

  Nu este problemă vom juca ping pong

 • Ionel

  Nu Mai e “paleta de tenis” ipocritilor?

 • mariobg

  daca Apple se aliniaza trendului cu ecrane de 4,7 sau 5,etc ce se fac competitorii directi? trec la 7 sau 8?!? ma intreb unde se va ajunge, vom sta cu racheta de tenis de camp la ureche? deja ridicolul a fost atins de Samsung, urmeaza doar sa se autodepaseasca

 • Daniel.N

  D’asta imi place de S. Jobs, dadea cat puteam sa ducem, nici mult nici putin !

 • ari

  Parerea mea este ca ar trebui sa scoata o paleta de ping pong, daca acesta este trend ul, daca acest lucru doreste piata. Sunt foarte multi oameni care doresc acest lucru, pentru media…insa un lucru bun, cred ca ar fi daca ar pastra si dimensiunea actuala, pentru cei care isi doresc ceva cat mai apropiat de un telefon.

 • sherman

  Toata lumea “latra”. O sa-l cumpere toti!

 • Pingback: iPhone 6 lansare ceruta de angajatii Apple | iDevice.ro()