iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch – un document intern al Apple confirma indirect lansarea

  iPhone 6 va fi lansat anul acesta, iar majoritatea zvonurilor aparute pana acum indica faptul ca dispozitivul urmeaza sa contina un ecran de minim 4.7 inch. Aceasta teorie este sustinuta si de un nou document intern al companiei, in el angajatii americanilor afirma ca piata ecranelor de 4 inch nu mai este in atentia unui numar atat de mare de consumatori. Un numar tot mai mare de terminale Android cu ecrane mai mari si preturi mai mici sunt disponibile pe piata, iar Apple pierde “teren” in fata acestor dispozitive.

“Competitors have drastically improved their hardware and in some cases their ecosystems,” a member of Apple’s sales team wrote in a document was prepared as part of a fiscal 2014 offsite meeting. Portions of the document were shown Friday to the jury in the Apple-Samsung case.

  Acelasi document sustine ca majoritatea cresterii inregistrate de catre producatorii de terminale Android are la baza implementarea de ecrane mari, vanzarile de iPhone-uri fiind serios afectate de aparitia lor. Mai mult decat atat, documentul sustine ca producatorii de terminale Android investesc sume serioase de bani in promovarea produselor si ofera operatorilor de telefonie mobila deal-uri mai bune decat Apple, terminalele lor ajungand sa fie recomandate mai des clientilor.

  Vicepresedintele Apple, Phil Schiller, a afirmat ca documentul nu ar face parte din arhiva Apple, insa de ce ar fi recunoscut? E putin probabil ca Apple sa nu cunoasca situatia actuala a iPhone-ului, iar daca anul acesta va fi evitata lansarea unui terminal cu ecran mare, atunci Tim Cook ar putea face o foarte mare greseala.