Prima Pagina Apple Viitoarele iPhone-uri ar putea permite extragerea SIM-ului folosind doar un buton

Viitoarele iPhone-uri ar putea permite extragerea SIM-ului folosind doar un buton

  Toate iPhone/iPad-urile 3G/4G lansate pana acum contin un sertar SIM care permite introducerea cartelei unui operator de telefonie mobila pentru a se conecta la internet. Toate aceste sertare SIM sunt extrase folosind o cheita furnizata de catre Apple impreuna cu dispozitivele, cheita trebuind introdusa intr-un locas pozitionat intr-o parte a SIM-ului. Procedura aceasta ar putea fi data uitarii in viitor, Apple brevetand un sistem care permite scoaterea sertarului SIM folosind doar un buton disponibile in iOS.

With the option to eject the SIM card tray via a touch screen virtual button, a thief won’t be able to open the SIM card tray as in the past. They’d have to be able to crack Touch ID in order to be able to access the SIM card ejection system. As SIM cards in the future may carry a bank credit and/or debit card, this is going to be a very important feature in the not-too-distant future.

  Noul sistem ar impiedica un hot sa extraga cartela SIM a dispozitivului nostru fara a avea acces la sistemul de operare, insa desigur ca intreaga procedura ar simplifica procesul de schimbare a unei cartele SIM cand utilizatorii au nevoie. Avand in vedere ca vorbim doar despre un brevet de inventie, nu se stie daca aceste sistem va ajunge vreodata in iDevice-urile noastre, insa cu Apple orice este posibil.

 • traian

  greu de crezut . acest sistem ca ocupa destul de mult spatiu deci va diminua considerabil bateria

 • catalin

  ar fi si cazul ….sa nu mai umblu cu cheita sau agrafa dupa mine in portofel in caz ca raman undeva stingher si fara baterie si trebuie urgent sa bag simul in alt telefon de urgenta …..o chestie simpla si de bun simt ,sa poti scoate/baga simul cu usurinta

 • sebi

  Aha. Mai scoate simul dupa ce ramai fara baterie.

 • bLu

  Sper ca nu. Daca raman fara baterie? Daca se strica?

 • cristi

  Sa se scoata simplu, ca la orice telefon, nu se poate face un brevet? De ce sa fie usor, cand poate sa fie complicat…

 • anonimous

  @Cristi, te rog, explica metoda? Sa ii scot capacul, dau si un mic reset?

 • kelu88

  ar fi prea smeker,nu cred k ar ocupa atata spatiu incat sa afecteze dimensiunea bateriei, dar mai bn ar veni odata cu ceva invator ca de ani d zile NU au scos nimica iesit din comun!!!!

 • alex

  Cum decodez si eu iphone 4 orange franta