Prima Pagina Apple Apple este intrecuta de Samsung in topul celor mai populare brand-uri din...

Apple este intrecuta de Samsung in topul celor mai populare brand-uri din Romania

 

  Daca la nivel global compania Apple are, conform unor studii, cel mai popular brand si Samsung nu se apropie in vreun fel de ea, in Romania situatia este complet diferita. Conform unui studiu efectuat de catre Unlock Market Research, Samsung are cel mai popular brand din Romania in timp ce Apple ocupa pozitia a doua, iar Sony este plasata pe pozitia a treia. Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube si Phillips completeaza top 10 al celor mai populare brand-uri IT din Romania, ia restul de 20 de brand-uri le aveti pozitionate mai jos.

  Daca va intrebati cum anume a fost realizat aceste studiu, ei vorbim despre un chestionar online la care au participat 300 de persoane din Bucuresti, asa ca puteti trage singuri o concluzie in legatura cu validitatea sa. Ca sa fiu sincer, la un studiu extins in toata tara, cred ca lucrurile ar fi complet diferite si putine dintre companiile prezente acum in top 10 s-ar mai regasi acolo.

 • Zeuslup

  Dar cine este curios de Romania? O tara unde nu sunt bani si media de bac este 5-6. Ca si cum ai vinde cazare la hotel de 5 stele pt oi ! Si partea dureroasa este ca tot noi suntem de vina!

 • Sorin

  Samsung este pt toate buzunarele,iar la noi se stie salariul mediu pe economie

 • seby

  Daca primele doua pozitii le inteleg si le vad logica , nu pot sa spun la fel si despre sony care ocupa locul 3 si din punctul meu de vedere nu prea mai prezinta interes pentru multi……

 • Adrian

  @Zeuslup :)))))))) ce figura esti!

 • mariobg

  in Romania si brandul Dacia este mai popular decat brandul Mercedes-Benz… imi vine in minte un banc: undeva in Romania, la un semafor, o Dacia Logan langa un Ferrari, da jos geamul nenea cu Loganul, miscari ample de mana, se adreseaza soferului de Ferrari: Auzi, ia zi, e fiabila, e buna de ceva? ca nu am vazut prea multe prin trafic… so, Samsung is number one!

 • aha

  Ce te astepti? De la o gramada de maimute? Care se bucura cand vad ceva mai colorat (android) si zic ca e mai bun bazandu-se pe nimic? Pariu ca majoritatea nici nu stiu ca Android mai ruleaza si pe alte terminale. Ei cred ca Samsung face androidu! Te poti astepta si la asa ceva.

 • cristi

  Oare cel de mai sus sa fie nivelul utilizatorilor de produse apple? Cata limitare…

 • demyco79

  @cristi bine punctat, cat adevar

 • Olimpiu

  Sa fim realisti – Samsung e mai prezent in casele romanilor decat Apple (si nu e vb. doar de telefoane).