Prima Pagina Noutati O tanara ramane blocata intr-un canal de evacuare incercand sa-si salveze telefonul...

O tanara ramane blocata intr-un canal de evacuare incercand sa-si salveze telefonul mobil

  Telefoanele mobile sunt extrem de importante pentru cam toata lumea, insa in cazul unei tinere din Marea Britanie telefonul mobil s-a dovedit a fi mai important decat integritatea sa fizica. Fiind neatenta si scapandu-si telefonul mobil intr-un canal de evacuare de pe marginea unui drum, tanara s-a gandit ca ar fi bine sa-si bage picioarele in canal pentru a il scoate. Neputand sa iasa singura din canal si fiind prea preocupata sa-si salveze telefonul, ea a fost scoasa din canal de catre pompierii britanici.

A teenage girl who became stuck in a storm drain after trying to retrieve her mobile phone was rescued by firefighters in front of a crowd of amused onlookers. The girl,16-year-old Ella Birchenough, squeezed down the hole to try to fetch her phone in Eaves Road, Dover, Kent. But she became stuck fast in front of a group of onlookers, including her mother, according to witness Tim Richards.

  In ciuda gestului exagerat, telefonul mobil al fetei a fost complet stricat in urma accidentului, asa ca intreaga poveste are un final nefericit si mult prea comic, el demonstrand ce sunt dispusi oamenii sa faca pentru  un simplu obict. Voi ati fi dispusi sa faceti asemenea gesturi pentru a va “salva” telefonul mobil?

 • NicKel

  de la salata de proc i se trage 😉

 • alex alexandru

  din punct de vedere psihologic in ziua de astazi telefonul devine pentru orice om mai mult decat un simplu obiect. Considerat ca fiind o parte din rutina zilnica, pierderea lui are un impact “dezastruos” deoarece in el se pot ascunde lucruri intime sau prin simplul fapt ca oamenii se ataseaza de el. Faptul ca te atasezi prea mult de un telefon mobil este o problema cu care se confrunta oamenii in ziua de azi….

 • Valeriu

  Ordinea lucrurilor in univers este urmatoarea:
  Dumnezeu, iPhone-ul meu, tara, familia. :-)))

 • Ari

  Si inglisii sunt niște idioti…

 • Florică

  Purcica ar tb sa renunte la fasolica de la micul dejun,ham & eggs si a couple of beers seara dupa munca…

 • Stavros

  Florica, eu in locul tau nu as vorbi !