Prima Pagina Noutati Iata cati abonati au cele mai mari retele de telefonie de pe...

Iata cati abonati au cele mai mari retele de telefonie de pe glob

5

  Peste 7 miliarde de oameni traiesc pe aceasta planeta, iar o foarte mare parte dintre ei au un abonament de telefonie mobila la operatorii existenti in tarile in care ei traiesc. Punand putin lucrurile in perspectiva, cei de la Asymco ne prezinta o viziune asupra tarilor cu cele mai mari retele de telefonie mobila de pe glob, dar si procentul din populatie care are un abonament activ. Veti vedea de la bun inceput ca in India exista cel mai mic procent din populatie care are un abonament de telefonie mobila, in timp ce in Rusia exista cel mai mare procent.

  Tari precum SUA, Brazilia sau Mexic au cate un abonament activ pentru fiecare cetatean, tari precum Brazilia, Rusia, Japonia sau Germania au mai multe abonamente decat locuitori, iar in China, India, Pakistan, Nigeria sau Filipine situatia este exact opusa. Practic in tarile cu economii puternice exista foarte multi abonati la retelele de telefonie mobila, in tarile slab dezvoltate exista mai putini, iar probabil majoritatea dintre voi v-ati imaginat deja aceste lucruri.

Articolul anteriorCaptain America: The Winter Soldier promoveaza Apple Store-urile (Video)
Urmatorul articoliOS 7.1 Icons aduce iconitele iOS 7.1 in IOS 6
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.