Prima Pagina Apple Windows in the Car este prezentat de catre Microsoft (Video)

Windows in the Car este prezentat de catre Microsoft (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=B0AuletNl_8&w=580&h=370]

  Daca Apple a lansat CarPlay la inceputul acestei luni, denumirea initiala a sistemului fiind iOS in The Car, compania Microsoft a prezentat in cursul zilei de ieri un sistem similar numit Windows in the Car. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, Windows in the Car va functiona intr-un mod similar cu Apple CarPlay, iar noi vom putea afisa intregul ecran al unui iDevice pe sistemul de entertainment al unei masini folosind o conexiune USB sau eventual o conexiune wireless.

  Desi Windows in the Car este prezentat acum doar in versiune beta, cei de la Microsoft intentioneaza sa ofere posibilitatea de a rula diverse aplicatii prin intemreidul sau, totul urmand a fi pus la dispozitia utilizatorilor. Separat de toate acestea, utilizatorii vor putea vizualiza informatii pentru navigatie preluate direct din aplicatia Maps a Windows Phone, vor putea controla diverse aplicatii multimedia pentru a asculta muzica disponibila in propriile smartphone-uri si cam atat pentru inceput.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Windows in the Car si cu ce masini va fi comaptibil.

 • iulius

  Copycat!

 • Dani L.

  Si mult cunoscutul “crash” al sistemului de operare :))))
  Nu scapa astia niciunde de el :))

 • anonimous

  BSOD pe consola masinii, ce tare o sa fie :))

 • Marius

  Crash… Daca scoate Apple MotoPlay, scot si astia repede… :)))

 • sori

  Mai terminati – windows a avut si are variante complete de system de operare in masini , cand Apple nici macar nu stia ce-i aia . Si unde mai pui ca windows a oferit si support pt conectare iPhone – iPod .
  Apple ofera acum doar o interfata peste QNX .

 • ss33

  probabil era in pregatire de multa vreme si l-au scos acum pentru ca au fost presati de lansare ma apple carplay. e exclus sa fie o copie asa cum sugera cineva in comentariile anterioare. nu se pot dezvolta astfel de proiecte intr-o luna. e probabil ceva la care se lucreaza de cal putin un an