Prima Pagina Amazon Android TV apare in primele imagini

Android TV apare in primele imagini

  Avand in vedere ca Apple TV-ul sa dovedit a fi unul dintre popularele produse ale companiei Apple, Google pregateste lansarea Android TV ca un competitor pentru micutul produs al Apple. Android TV va permite utilizatorilor sa utilizeze aplicatii si jocuri disponibile in Google Play, va avea un sistem de comenzi vocale, insa interfata sa este extrem de simpla, dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol.

“Access to content should be simple and magical,” reads one Google document, which adds that it should never take more than three clicks or gestures to go from the homescreen to enjoying a new piece of content. Even search appears to be secondary to intuitively understanding what you want and delivering it as soon as possible, though search will be still be one of Android TV’s primary tools. In addition to universal search, pressing the Search button on the controller will let you search from within individual apps as well.

  Android TV va contine suport pentru comenzi vocale, notificari si optiunea de a cauta continut multimedia pe internet, dar si sa faca recomandari utilizatorilor in functie de interese si sa rezume continutul multimedia vizionat in alte dispozitive Android. Avand in vedere ca vorbim despre un produs conceput pentru SUA, toate aceste functii vor fi disponibile pentru americani si mai putin pentru restul lumii, asa ca daca va ganditi sa cumparati un Android TV, nu va asteptati sa va ofere o gama de functii maivariata decat Apple TV.

“Android TV is Android, optimized for the living room consumption experience on a TV screen,” writes the company, but the focus is on simplicity for now. Google is stripping away unneeded features like telephony, cameras, touchscreen support and near-field communication to keep developers focused, and handing them ready-made interfaces where they can hopefully just plug in shows, games, photos, music, and films.

  Deocamdata nu se stie exact cand va fi disponibil pe piata acest nou produs al celor de la Google, insa el va concura cu siguranta cu Apple TV-ul si noul Amazon Fire TV.

 • anonimous

  un mix de win8 cu iOS-ul apple tv

 • Valy

  Pentru mine nu cred ca este vreun media player mai bun ca un Matricom G-Box Midnight MX2 este diferenta la cer intre apple tv si Matricom G-Box Midnight MX2.

 • Maria

  Apple TV are un competitor de la Google : Chromecast-ul. Amandoua sunt digital media playere.
  Android TV este “next step”. Vorbim despre aplicatii si jocuri Android direct pe TV. Deci nu prea are legatura cu Apple TV. Parerea mea.

 • itvalentino

  Pentru Valy – incearca xbmc pe linux pur in 1080p si Matricomul o sa ti se para o gluma. Uite aici: http://dotsmart.ro

 • itvalentino

  Pentru Valy – incearca xbmc pe linux pur in 1080p curat de la dotSmart si Matricomul o sa ti se para o gluma.
  Se pare ca intre apple, android si linux , linuxul castiga detasat

 • Daeveren

  Nu inteleg de ce este prezentat ca un produs “nou”. E o rebranduire a Google TV, disponibil inca din 2010. E doar o varianta mai simplificata a acestuia.

 • Pingback: Lansarea Apple TV 4 este mentionata intr-un document oficial al celor mai mari operatori de cablu din SUA | iDevice.ro()

 • Alex

  Dotsmart e o teapa. Se blocheaza, sacadeaza, dupa ce incerci 2 ore sa vezi un film te trezesti la jumatatea lui ca merge cu incetinitorul….

 • Constantin

  Eu nu cred ca tu ai in proprietate asa ceva. Se misca impecabil, in reluare te misti tu. Te-ai trezit dupa 2 ani sa improsti cu noroi? De aproape 1 an au si dualbooturi, care nu sunt pe boxurile de care te ocupi tu.