Prima Pagina aplicatii Iata ce acuratete are senzorul pentru puls din Samsung Galaxy S5 fata...

Iata ce acuratete are senzorul pentru puls din Samsung Galaxy S5 fata de aplicatiile pentru iPhone (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_yCD9UdrhG8&w=580&h=370]

  Una dintre principalele noutati ale Samsung Galaxy S5 este senzorul pentru puls care este capabil sa ne ofere informatii despre ritmul cardiac si nu numai. Prin intermediul aplicatiei S Health acest senzor poate masura bataile inimii si poate furniza informatii pentru utilizatori, insa acelasi lucru il pot face si o multitudine de alte aplicatii din App Store sau Google Play. Aplicatiile din App Store sau Google Play nu folosesc un senzor dedicat pentru aceeasi citire, ci flash LED-ul camerelor dispozitivelor noastre si senzorii camerelor, iar diferenta dintre cele doua sisteme este minima.

  Practic daca v-ati gandi sa cumparati un Samsung Galaxy S5 doar pentru ca are senzor pentru puls, ei bine aceeasi functionalitate o puteti avea si pe alte dispozitive, in lipsa senzorului, informatiile citite prin ambele sisteme fiind aproximativ identice. Daca sunteti interesati de aplicatii pentru iPhone care pot afisa informatii despre ritmul cardiac, atunci va recomand sa accesati aceasta pagina.

 • Ursu

  Care sunt aplicatiile pentru iphone care citesc pulsul ? Multumesc

 • NicKel

  deci senzorul ala este un fas, vrajeala de marketing marca patch-sung 🙂

 • villman89

  Clar 🙂 iar s-au facut de ras astia de la Samsung

 • seby

  Toate sunt la fel de proaste si trebuie sa fii nebun sa stai sa crezi in chestii de genu asta…….
  Eu cred ca deveniti penibil prin comentariile voastre si daca tot comentati la adresa unei firme , faceti-o la adresa tuturor , pentru ca toate dau niste informatii nu foarte sigure…..
  Inainte sa comentati din nou la adresa mea , NU sunt fan android , sunt posesor de idevice-uri apple , dar sunt realist.

 • Paul

  @Ursu
  sunt mai multe. eu am instalate Cardiograph, hearth rate facut de azumio si hearth rate cel din prezentare

 • Adioff

  Da , si-au facut din nou reclama pentru nimic ! Dar prinde la public ….!!

 • Gugu

  Filtrele de pe site-ul asta ma duc cu pulsul la 200, nu mai vorbesc de cap.

  Care sunt cuvintele alea interzise, ca nici in biserica nu vorbesc atat de “cuminte” ?

 • Ciupanezu’

  Asta din clip ori este prost ori se preface niciodata daca ai sa masori pulsul in etape diferite nu o sa fie constant niciodata in schimb samsung copiaza mult cu senzorul ala de 2 lei dar ca sa nu mai intre in conflict cu apple l-au colorat in roz si face aceeasi chestie ca si flashul si apliacatia de la apple heart rate

 • Ursu

  Multumesc