Prima Pagina aplicatii Un nou tweak va aduce un sistem de multitasking complet diferit pentru...

Un nou tweak va aduce un sistem de multitasking complet diferit pentru iOS (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VacQcbSwMCA&w=580&h=370]

  Sistemul de multitasking implementat de catre Apple in iOS-ul iDevice-urilor sale nu a avut vreodata parte de foarte multa apreciere din partea utilizatorilor, asa ca diverse tweak-uri au incercat sa il modifice de-a lungul timpului. Un nou tweak, aflat in momentul de fata in proces de dezvoltare, este conceput pentru exact acelasi lucru, iar folosind gesturi el intentioneaza sa ne permita sa trecem de la o aplicatie la alta, sa redimensionam ferestrele aplicatiilor noastre, sa afisam multiple aplicatii in acelasi ecran si multe, multe altele.

Introducing OS Experience, the revolutionary iOS tweak that brings true multitasking to your iPad. Influenced by Mac OS X, OS Experience is a fully-featured window manager and multitasking switcher. Apps can be resized, rotated, and moved at will. The switcher also includes live previews of all running apps.

  Nu se stie deocamdata cand ar urma sa fie disponibil acest nou tweak, insa de indata ce va fi lansat va voi anunta.

  • iPhone Beta

    Cum se numeste ?

  • Ce-am scris in articol?

  • opreandreioan

    Seamănă cu un fost tweak pt ios 5 care făcea ceva asemanator pe iPad (quasar, inca mai e in cydia da e neinstalabil pe ios 6/7). Acesta e mai complex si nu stiu daca e mai bine asa da nu dau verdicte pana nu il incerc.

  • Marian

    Nu a citit, a avut trepidatii :))