iWatch – detalii despre design, lansare si autonomie

  Detalii despre iPhone 6, iPad Air ori iPad Mini cu Ecran Retina si MacBook Air Retina Display 12 inch ori iMac si Apple TV 4 au aparut astazi, iar acum vorbim si despre viitorul iWatch. Noul produs al celor din Cupertino va fi disponibil in multiple versiuni, una cu ecran de 1.3 inch si una cu ecran de 1.5 inch, ambele urmand a avea ecrane AMOLED flexibile protejate cu sticla de safir. iWatch va include o multitudine senzori biometrici, un chip NFC si se va putea interconecta cu iPhone, iPad sau Mac-urile celor din Cupertino.

Fashion is the name of the game; most expensive model likely priced at several thousand US dollars. Referring to the rules of the fashion market, we predict the iWatch casing and band will come in various materials. The most expensive model of the iWatch line will carry a price tag of several thousand US dollars.

  Continuand, iWatch ar putea avea diverse componente fabricate folosind metal lichid, dar si un nou design pentru antene, acesta putand permite incarcarea fara fir a smartwatch-ului. Autonomia bateriei este principala problema a iWatch, iar Apple va include baterii de minim 200 mAh in smartwatch, el urmand a functiona o zi intreaga fara probleme, desi in trecut se zvonea ca produsul ar putea functiona timp de maxim 4 zile. Din pacate aceeasi autonomie a bateriei a fost oferita si de catre Galaxy Gear si criticile nu au intarziat sa apara, asa ca ramane de vazut cum va fi primit IWatch.

  In final merita mentionat faptul ca iWatch-ul va avea un design care va permite combinarea usoara cu multe obiecte vestimentare, Apple pregatind un model premium si un model mid-end. Modelul premium va costa cateva mii de dolari, conform informatiilor aparute pana acum, in timp ce modelul mid-end se va lupta cu smartwatch-urile concurente disponibile la preturi normale disponibile acum pe piata.