Prima Pagina internet Digi Storage – RDS – RCS pregateste un nou serviciu Cloud

Digi Storage – RDS – RCS pregateste un nou serviciu Cloud

  Digi Storage este un nou serviciu cloud dezvoltat de catre compania RDS-RCS, el urmand a fi lansat oficial in perioada urmatoare pentru toti clientii activi. Deocamdata compania are o pagina dedicata pentru logare in Digi Storage, login-ul facandu-se cu o adresa de email si o parola, insa alte detalii din pacate nu exista momentan. Cei de la RDS-RCS nu au anuntat deocamdata lansarea serviciului, desi exista zvonuri privind aparitia sa de cateva luni de zile, asa ca in perioada urmatoare probabil vom avea detalii oficiale de la cmpanie.

  Digi Storage va oferi cel mai probabil spatiu de stocare gratuit in cloud-ul RDS-RCS si avand in vedere faptul ca ISP-ul are o retea extinsa de fibra optica, transferul de fisiere catre serverele sale va fi extrem de rapid. De indata ce Digi Storage va fi anuntat oficial si vor exista detalii pentru el va voi anunta.

 • AdyJulian

  O idee buna

 • viorelgn

  Bine zis.

 • Da, aia cu Digi net mobil vor fi fericiti.

 • NICEGUY

  Asta e macima sa imi pun informatile pe serverele lor 🙂 ale securistilor

 • Gabriel

  RCS-RDS = Cea mai proasta companie din istorie la customer service

 • dany

  Am vazut ca e un trend sa injuri Rds-ul. Si daca altii au customer service bun, si servicii de 2 lei, te ajuta cumva?
  Or fi ei unguri, partinitori de-ai lui basescu, dar din pct meu de vedere, sunt f buni pe partea de fibra si ne-au scos de sub monopolul romtelecom, imi amintesc ca muream in brate cu un modem dial-up, pe mirc, stateam juma de ora sa descarc un mp3 si imi venea factura peste 1 mil, pe nimic. Cand a aparut rds in orasul meu, parca iesisem din epoca de piatra. Asa ca…

 • vad

  @Gabriel ieftin si perfect nu exista