Apple TV 4 cu un sistem de control prin gesturi este pregatit pentru lansare in 2014

  Detalii despre iPhone 6, iPad Air ori iPad Mini cu Ecran Retina si MacBook Air Retina Display 12 inch si iMac au aparut astazi, iar acum aflam si despre ce urmeaza sa ofere Apple pentru Apple TV 4. Apple nu urmeaza sa lanseze un televizor anul acesta, insa Apple TV 4 este pregatit pentru a ajunge pe piata, compania americana pregatind un model cu un design nou, dar si un sistem care ne va permite sa controlam dispozitivul folosind gesturi, totul fiind similar cu ceea ce ofera XBOX Kinect.

  Apple TV 4 va fi disponibil in toamna acestui an si sistemul de control prin gesturi va fi integrat in produs, el permitandu-ne sa interactionam cu el fara a atinge telecomanda. Acum cateva luni de zile Apple a achizitionat compania PrimeSense, dezvoltatoare a tehnologiei din spatele primei versiuni a Kinect, iar Apple TV-ul va fi primul produs ce va beneficia de pe urma sa. Separat de acest sistem, Apple TV 4 ar putea contine un App Store si ar putea rula diverse jocuri sau alte aplicatii, insa deocamdata vorbim despre zvonuri.

  Apple TV devine un produs din ce in ce mai important pentru compania Apple, asa ca ne putem astepta la o multitudine de schimbari pentru el, Apple transformandu-l probabil intr-o consola in cativa ani.

7 COMENTARII