Prima Pagina Apple iPhone 6 – o macheta a unui producator de carcase confirma utilizarea...

iPhone 6 – o macheta a unui producator de carcase confirma utilizarea unui ecran de 4.7 inch

  Dupa schitele aparute saptamanile trecute pe internet pentru iPhone 6, iata ca astazi avem o noua macheta 3D facuta de catre un producator de carcase pentru viitorul terminal Apple. Macheta iPhone 6 poate fi vazuta in imaginea de mai sus, iar ea ne demonstreaza faptul ca Apple ar intentiona sa sa uneasca butoanele de volum ale dispozitivului, el parand a fi si mai subtire. In ceea ce priveste restul design-ului terminalului vorbim despre o rotunjire suplimentara a marginilor dispozitivului si cam atat.

  Dimineata va spuneam ca Apple intentioneaza sa repozitioneze butonul Power al iPhone 6, insa acasta schita nu dezvaluie aceasta intentie a companiei Apple, desi schitele aparute saptamanile trecute evidentiau o modificare de acest gen. In final merita mentionat faptul ca desi vorbim despre o macheta facuta in baza unor schite preluate de la partenerii Apple, in general aceste firme afla primele informatii despre produse Apple inca nelansate, asa ca in saptamanile urmatoare ar trebui sa vedem si primele carcase pentru iPhone 6.

 • CatalinC

  Doamne. chiar prinde contur acest model cu marginile alea rotjnde? zici ca e ip 2G sau 3GS. oribil. sa pastreze chestia plata de la 5/5S

 • viorelgn

  Dragutel 🙂

 • TheJudge77

  Adaugand la ce a zis CatalinC, butoanele de volum erau asa la 2G, 3G si 3GS :)))

 • Indeed, revine Apple la origini.

 • Sorin

  este o impresie de a mea sau deja va fi si mai dreptunghiular?

 • Costi

  pare doar mai lung ca i5