iPhone 6 genereaza interes de achizitie mai mare decat orice alt iPhone lansat inaintea sa

  Implementarea unui ecran de 4.7 inch in iPhone 6 pare sa atraga un interes enorm pentru compania Apple, un studiu recent demonstrand faptul ca dispozitivul genereaza interes de achizitie mai mare decat orice alt iPhone lansat inaintea sa. Conform studiului facut pe aproape 4200 de americani, 40% dintre acestia sunt interesati sa achizitioneze iPhone 6, 33% fiind interesati de iPhone 5, in timp ce doar 26% au fost anul trecuti sa intereseze iPhone 5S, terminalul care a facut parte din cea mai mare lansare a Apple.

This is the highest level of demand for an unannounced Apple model in a ChangeWave survey – stronger than we’ve seen in previous years for the iPhone 5S and iPhone 5 models prior to their announcements. Speculation over a larger screen iPhone is clearly striking a chord with consumers.

  Participantilor la acest studiu li s-a cerit sa isi imagineze ca Apple va implementa ecran de 4.7 inch in iPhone 6 si ca el va veni impreuna cu un nou chip A8 mai puternic, interesul fiind extrem de mare. Era de asteptat ca foarte multa lume sa isi doreasca un iPhone 6 cu ecran mai mare si sa fie interesata peste masura sa il achizitioneze daca Apple il va aduce pe piata, asa ca daca cei din Cupertino vor lua o decizie diferita, va exista extremd e multa lume dezamagita.