Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S – comparatie detaliata (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=LHBfX0gG1WY&w=580&h=370]

  Va spuneam zilele trecute ca Samsung Galaxy S5 nu are performante intrutotul superioare fata de iPhone 5S, iar astazi va prezint o comparatie detaliata intre cele doua dispozitive. Veti vedea in clipul video de mai sus o prezentare cat se poate de interesanta a ambelor dispozitive, design-ul sistemele de operare si diverse aplicatii fiind utilizate pentru a va face o idee cat se poate de buna in legatura cu ceea ce ofera ambele dispozitive.

16 COMENTARII

  1. mdeah… S5 lasa in continuare impresia de ieftineala nefinisata (si la plastic si la software), zici ca e middle range, nu high end. astia de la samsung nu inteleg ca la pretul asta nu ai voie sa vinzi plastic de pe vapor (macar de-ar folosi plastic a-la Nokia, ar fi ceva).

  2. Nu e de la aplicatie, e de la Apple. Daca te uiti la clip pe 3G e de calitate slaba, la WiFi e HQ, dar pentru HD trebuie sa il vizualizati in aplicatia YouTube, sau in pagina YouTube folosind Safari.

  3. Alex alexandru@
    am vazut clipul pe 5s prin wifi viteza rds (ab. fiberlink 500 ). Si se vede ff prost .Deci unde este optiunea sa schimbi pt 720p care zici tu?

  4. Deci am avut o camera foto , un frigider , un telefon samsung care sau stricat in garantie acum mai nou am cumpărat un tv de 106 cm full hd led samsung pe care imi vine să-l arunc pe geam cand ma uit la el cum vede

  5. Totusi la ora aceasta daca ai de ales intr-un iPhone 5S si un Galaxy s5 eu zic ca e mai ok sa alegi Galaxy S5 , ecran net superior camera mai buna cu o multitudine de setari si efecte , foarte multe funtii + rezistenta la apă …

  6. Costin, nu ai lua Samsung fiindca l-ai incercat si stii ca e un gunoi sau fiindca e dusmanul tau de moarte? Intrebarea e retorica, caci din enumerarea ta, transpare clar raspunsul. N-o fi cel mai bun, dar nici cel mai prost.