Prima Pagina iPad Un copil inregistreaza acte de violente la care este supus la scoala,...

Un copil inregistreaza acte de violente la care este supus la scoala, este acuzat de comiterea unei infractiuni

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tfkscHt96R0&w=580&h=370]

  In clipul video de mai sus aveti prezentata povestea unui copil autist din SUA care a fost victima unor acte de violente in cadrul unei scoli si in final a ajuns incriminat de comiterea unei infractiuni. La doar cateva saptamani dupa inceperea anului scolar, copilul a fost acuzat de lovirea altor elevi si a profesorilor, iar dupa nenumarate intalniri cu reprezentanti ai scolii, parintii nu au reusit sa descopere cauza acestor acte de violenta. Pentru ca vorbim despre un copil cu nevoi speciale care are nevoie de un tratament special, scoala a fost aleasa pentru profesorii pregatiti pentru a interactiona cu asemenea copii, insa se pare ca ei au fost cei care au abuzat psihic tanarul.

  Pentru a vedea ce anume cauzeaza aceste probleme, tatal copilului a programat tableta sa iPad pentru a inregistra tot ceea ce se intampla in jurul sau si a ascultat inregistrarea dupa o zi petrecuta de catre copil la scoala. In urma ascultarii inregistrarii mama copilului a incercat sa discute cu directorul scolii, insa acest lucru a atras doar arestarea copilului pentru inregistrarea conversatiilor din scoala privata. Copilul a fost dus in fata unui judecator si gasit vinovat de comportament turbulent, partea cea mai proasta fiind ca persoanele care l-au abuzat psihic n-au fost acuzate de nimic.

  • Rares

    “He started elementary school”, asta e cred clasa intai in America adica aproximativ la varsta de 6-7 ani.

  • vad

    aceeasi problema a fost si la noi, doar ca nu s-a facut reclama la device-ul folosit … o eleva a integistrat-o pe profesoara … profesoara nu a patit nimic la eleva era sa se lase cu nota scazuta la purtare ca di-a permis sa inregistreze ora de curs !

  • iulius

    Copilul respectiv este autist ,are numai 10 ani(doar in UK se raspunde penal incepind cu virsa de 10 ani)deci nu poate fi condamnat pentru fapta tatalui sau.In reportaj zice ca a mers la puscarie in loc de scoala in sens metaforic!