Prima Pagina aplicatii GoogolPlex permite controlarea aplicatiilor cu Siri fara jailbreak (Video)

GoogolPlex permite controlarea aplicatiilor cu Siri fara jailbreak (Video)

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[vimeo 91859970 w=580&h=370]

  GoogolPlex este un sistem despre care v-am vorbit cu cateva luni de zile in urma cand v-am spus ca prin intermediul sau putem extinde functionalitatea Siri fara a face jailbreak iDevice-urilor noastre. Dezvoltat de catre o echipa de studenti pentru hackathon-ul unei universitati din Pennsilvania, SUA, GoogolPlex este primul si singurul hack pentru iOS 7 care le permite utilizatorilor sa controleze aplicatii terte ale sistemului de operare folosind Siri, totul fara a face jailbreak.

  In clipurile video din acest articol aveti prezentata functionalitatea GoogolPlex si dupa cum puteti vedea, Siri poate controla aplicatiile Spotify, VenmoInstagramPhilips Hue, si chiar a unora conectate la masini, totul fara a face jailbreak. Instalarea hack-ului dureaza doar 20 de secunde si totul are la baza utilizarea unui proxy care intercepteaza traficul facut de catre Siri, serverul studentilor preluand cererile asistentului si oferindu-i informatii care ii permit sa controleze aplicatiile.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=a_M9qfL_TiI&w=580&h=370]

  Avand in vedere ca tot traficul Siri este redirectionat catre serverele dezvoltatorilor, informatii din iDevice-urile voastre ar putea ajunge la ei, chiar daca ei neaga acest lucru, asa ca ar fi bine sa aveti grija. Versiunea finala a GoogolPlex poate fi testata de catre oricine, ea avand o serie de imbunatatiri fata de versiunea beta prezentata de mine cu mai bine de o luna de zile in urma, iar daca sunteti interesati de sistem veti gasi instructiuni de utilizare aici.

emag black friday lista reduceri