Prima Pagina BigBoss Slide2Lock te ajuta sa blochezi rapid un iDevice cu un buton Power...

Slide2Lock te ajuta sa blochezi rapid un iDevice cu un buton Power stricat

  Daca aveti un buton Power stricat pentru iDevice-ul vostru si sistemul Assistive Touch al iOS-ului nu va este satisface pe deplin nevoia de a bloca un terminal, atunci poate Slide2Lock este ceea ce aveti nevoie. Acest nou tweak pentru iOS 7 a fost gandit pentru a ne permite sa ne blocam terminalele prin simpla efectuarea a unui gest in Springboard, functionalitatea sa fiind implementata chiar din momentul insatalarii prin Cydia, simpla efectuare unui swipe de sus in jos in prima pagina de aplicatii blocand dispozitivul.

Requires iOS 7+. Slide down in the home screen to lock the device. No options to configure.

  Slide2Lock este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Cristyyy

  Mai poti face si altfel…de ex…din activator ii dai “Homescreen” si ii dai slide up-right (cv de genu) si atunci cand vei trage cu degetul din partea dreapta de sus (intre ultimele 2 aplicatii) in jos se va bloca…

 • opreandreioan

  Eu am prin activator swipe right la statusbar in homescreen si in aplicații ca sa înlocuiască butonul sleep, chiar daca nu e stricat si Auxo 2 pt home button, chiar daca nu e stricat. E mai frumos asa si, cel putin cand am jb, nu folosesc decat butoanele de volum si butonul home pt a il trezi si pt amprenta cand e cazul.

 • Nelu

  La mine nu vrea. Ios7.0.4 pe 4

 • Andrei

  Spotlock e mai bun

 • Robert

  QuickLock.

 • LarryBML

  Quicklock era fantastic, mai ales 2-ul, dar din pacate nu merge pe 7

 • Sergiu Vlad

  In setari, general, accesibilitate, activati assistive touch si aveti toate butoanele fizice acolo (inclusiv volum, buton home), de ce sa va complicati cu inca un soft cand puteti face acest lucru din setarile telefonului?