ShareDraft implementeaza o functie utila pentru sistemul de partajare a pozelor disponibil nativ in iOS 7

  ShareDraft este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o functie extrem de interesanta in meniul iOS 7 ce permite partajarea de poze sau clipuri video. Partajarea de poze prin aplicatia Photos a iOS 7 se face printr-un meniu asemanator cu cel din imaginea de mai sus, noia vand optiunea de a scrie un mesaj si de a alege modul in care se face partajarea. Din pacate acest sistem nu permite salvarea de draft-uri in cazul in care decidem sa nu trimitem mesajul, insa ShareDraft rezolva aceasta problema.

Sometimes when you are typing a text to post or tweet you change your mind and want to cancel or post it later. Unfortunately Apple doesn’t provide such function by default, except drafts in Mail application. This tweak will add a brand new drafts manager to the entire social services on your iOS device. By installing this tweak you will be able to post or tweet later. Easily manage drafts, add/modify/delete.

  Dupa cum probabil va imaginati deja, ShareDraft implementeaza optiunea de a salva draft-uri pentru tentativele de a trimite mesaje, aceste draft-uri putand fi mai apoi utilizate pentru a sari peste intregul proces de creatie. ShareDraft este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.