SMS Parking Romania te ajuta sa platesti rapid locul de parcare in 12 orase din romania

  SMS Parking Romania este o aplicatie lansata luna aceasta in App Store de catre o companie romaneasca care permite plata rapida a locurilor de parcare din 12 orase din Romania. Aplicatia lor functioneaza ca un intermediar pentru trimiterea unui SMS in vederea achitarii locului de parcare, ea localizandu-va folosind GPS-ul si introducand in SMS datele necesare validarii parcarii voastre. Pretul de pana la 1€, presupun, pe ora mi se pare a fi destul de mare, insa daca sunteti comozi aveti o aplicatie care va ajuta.

Gratuit pentru plata parcării prin SMS în 12 orase din România! Funcționează pentru Arad, Bacău, Baia-Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiești, Satu-Mare, Sighișoara, Târgu Mureș și Timișoara. Utilizabilă din Orange, Vodafone și Cosmote în toate orașele de mai sus și în plus și din DIGI doar în Oradea. Selectează orașul și perioada dorită și aplicația va trimite SMS-ul corespunzător pentru plata parcării. În câteva secunde vei primi un SMS de confirmare a plății. Dacă plata nu e necesară în acel moment, aplicația te va avertiza.

  Detalii despre program gasiti aici, aplicatia fiind disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
SMS Parking Romania

Gratuit

DESCARCA





Developer: Piconet SRL
Categoria: Utilities


Descriere: Gratuit pentru plata parcrii prin SMS n 12 orase din Romnia!
Funcioneaz pentru Arad, Bacu, Baia-Mare, Bistria, Braov, Cluj-Napoca, Oradea, Ploieti, Satu-Mare, Sighioara, Trgu Mure i Timioara. Utilizabil di…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.9 Mb