Prima Pagina Apple iPhone 6 este comparat cu iPhone 5, Samsung Galaxy S5 si HTC...

iPhone 6 este comparat cu iPhone 5, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8 in noi imagini concept

  Daca imaginile de zilele trecute in care iPhone 6 a fost comparat cu principalele smartphone-uri Android nu v-au convins in legatura cu ceea ce veti gasi in noul terminal, atunci poate aceste imagini o vor face. In imaginile acestui articol veti vedea un iPhone 6 care este comparat cu iPhone 5, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8, imaginile aratandu-ne exact care vor fi diferentele dintre aceste terminale. Imaginile concept sunt facute in baza imaginilor cu carcasa prezentata in cursul serii trecute, asa ca teoretic tot ceea ce vedem acum ar trebui sa fie cat se poate de real.

  Ca sa fiu sincer diferentele dintre iPhone 6 si Samsung Galaxy S5 si HTC One M8 nu mai par atat de mari daca Apple va utiliza intr-adevar un ecran de 4.7 inch in noul sau terminal. In baza acestor modificari, ne putem astepta ca popularitatea iPhone-ului sa creasca simtitor din aceasta toamna, insa desigur ca totul are la baza modul in care actuala baza de clienti va primi noul terminal.

 • sunny2012

  Eu cred ca baza de clienti va trece sigur la i6. Era nevoie de o schimbare majora.

 • Mihai

  Hai sa va aud cu “paleta de ping pong”.

 • Romeo Mihociu

  Cred ca o sa aiba cam aceleasi dimensiuni ca si Samsung Galaxy S4.
  Acum macar o sa putem juca ping-pong toti.
  Sa speram ca design-ul o sa fie ok.

 • Adioff

  Subscriu la ping-pong …

 • Marius

  O sa fie mai ingust decat samsung s4 , ati uitat ca va avea tot 16:9 aspect ratio? Mai ingust inseamna mai usor de tinut in mana , plus ca vor scoate bezelurile sau le vor super subtia .

 • gianidiamond

  Pana la urma,o sa-l cumparam asa cum e,nu are rost sa mai criticam,aia nu are aia are etc…..

 • iulius

  Nu cred ca va fi o problema marimea Iphone 6 deoarece sint sigur ca vor scoate mai multe modele de dimensiuni diferite

 • seaman

  @ Marius – visezi . nu vor scoate nici un bezel . Nu exista inca pe piata ecrane fara bezel in cantitati mari . Deocamdata iPhone are cele mai groase si urate bezeluri .

 • Adioff

  Si eu cred ca nu vor scoate bezelul , eventual il vor subtia . Eu sper sa compenseze cu carcasa , daca o rotunjesc pe margini ar putea sa aduca afisajul pana langa metalul carcasei si atunci ” scapam ” de 1-2 mm cel mult !