Apple initiaza un program de inlocuire a butonului Power pentru terminalele iPhone 5

  Dupa problemele avute de catre terminalele iPhone 4 cu butonul Home, iata ca acum Apple admite existenta unor probleme cu butonul Power al terminalelor iPhone 5. Se pare ca Apple a descoperit faptul ca un procent mic dintre terminalele iPhone 5 comercializate pe piata ar avea probleme cu butoanele Power, astfel ca acum compania initiaza un program pentru inlocuirea lor. Programul este deocamdata disponibil numai in SUA si Canada, iar terminalele nu sunt inlocuite complet.

Apple today launched a program to replace the sleep/wake button on a small percentage of iPhone 5 models where the button may stop working or work intermittently. Apple will offer the service free of charge to iPhone 5 customers with models that exhibit this issue and have a qualifying serial number.

  Intr-o pagina publicata special pentru acest program, compania Apple le ofera clientilor posibilitatea de a verifica daca terminalul lor iPhone 5 poate beneficia de inlocuirea gratuita a butonului Power, deci vorbim doar despre anumite loturi de terminale care au probleme. Terminalele pentru care se cere rezolvarea problemei vor fi trimise in centrele Apple de reparare a dispozitivelor, utilizatorii urmand a primi un terminal de schimb pentru utilizare pe parcursul desfasurarii intregii operatiuni.

  Din pacate nu se stie deocamdata in ce conditii puteti beneficia de acest program in Romania, insa daca va aflati in SUA sau Canada si aveti un terminal cu probleme, atunci puteti vizita un Apple Store.