Prima Pagina Apple WWDC 2014 – iata ce produse importante nu va prezenta Apple

WWDC 2014 – iata ce produse importante nu va prezenta Apple

  WWDC 2014 va incepe pe data de 2 iunie si atunci Apple va prezenta iOS 8 si OS X 10.10, insa nu va prezenta doua produse extrem de importante pe care multi le asteapta de ceva vreme. Mai exact, este vorba despre Apple TV 4 si noul smartwatch iWatch, informatia venind de la un jurnalist cu surse in interiorul companiei Apple. Avand informatii valide in trecut in legatura cu aceste lansari, jurnalistul ne spune ca keynote-ul de deschidere al WWDC 2014 va fi axat pe software, insa niciun produs nou nu va fi prezentat atunci.

If you’ve been anticipating the debut of some new category-defining hardware at Apple’s upcoming Worldwide Developers Conference, a word of advice: Dial back your expectations or be disappointed. Sources familiar with Apple’s plans tell Code/red that Tim Cook will not use WWDC to unveil Apple’s mythical wearable device. Nor will he use it to show off a new Apple TV, or even preview the new software the company is developing for it. Which makes perfect sense, really. There’s little point in Apple unveiling a new OS in advance of a significant hardware update.

  Nu era greu de imaginat ca Apple va evita sa prezinte iPhone 6 sau iWatch in cadrul WWDC 2014, avand in vedere ca de mai bine de 3 ani de zile a mutat perioada de lansare a acestor produse, insa prezentarea unui Apple TV nou nu parea chiar atat de improbabila. Ei bine, acum lucrurile stau diferit si trebuie sa va asteptati doar la software nou din partea celor din Cupertino.

 • alex alexandru

  bine acuma, nu le prezinta atunci dar ma gandesc ca anul asa in toamna le lanseaza!!!

 • Vlad_MiTo

  :))

 • seby

  Offff ce pacat , chiar sunt curios ce o sa poata face apple tv 4 , ceasul si ios 8 nu prea ma intereseaza……..poate daca ios 8 v-a venii in doua variante , cel bine cunoscut cu restrictii si inca o varianta libera , m-ar face sa spun wow asta da schimbare la apple.

 • Sorin

  sincer acest concept sper sa il adopte si cei de la Apple cu urmatoarea generatie Apple TV
  http://www.idevice.ro/2014/03/14/apple-tv-4-concept-prezinta-cea-mai-interesanta-telecomanda-de-pana-acum/