Prima Pagina aplicatii YouTube 2.6 update este disponibil in App Store

YouTube 2.6 update este disponibil in App Store

  YouTube, aplicatia dezvoltata de catre compania cu acelasi nume pentru celebrul website de video sharing, a fost actualizata in cursul noptii trecute, versiunea 2.6 fiind disponibila in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Conform changelog-ului furnizat de catre eci de la YouTube, singurele noutati ale aplicatiei sunt rezolvarea unor probleme minore de functionare si imbunatatirea stabilitatii aplicatiei. YouTube pentru iOS este disponibila GRATUIT in App Store in format universal.

Pretul initial:
Numele:
YouTube

Gratuit

DESCARCA

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: YouTube your way. Get the official YouTube app for iPhone and iPad. Instantly become the DJ, learn Kung Fu and easily share with friends. Catch up on your favorite videos and playlists from around the worl…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.8 Mb


 • alexalexandru

  e de 4 zile asta…

 • Vlad_MiTo

  Eu intalnesc si acum errori
  E de Ceva timp de cand are probleme

 • Gregor

  Le-am trimis un email spunandu-le de layerul acela intunecat ce aparea cand apasai play sau pause.Acum vad ca l-au scos.Le-am propus ca si butonul din mijlocul ecranului (play,pause). , sa fie mutat in stanga jos sau in dreapta jos.Cand tableta este in lanscape,se ajunge foarte usor cu degetul mare daca e asezat jos.Vorbesc despre varianta pentru tableta.