OS X Mavericks 10.9.4 intra in primul stadiu de testare in cadrul Apple

  Desi versiunea finala a OS X Mavericks 10.9.3 urmeaza sa fie lansata luna aceasta si OS X 10.10 va fi prezentata pe data de 2 iunie in cadrul WWDC 2014, Apple pregateste si OS X Mavericks 10.9.4 pentru utilizatorii sai. In cursul serii trecute angajatii Apple care au inceput sa testeze noua versiune a OS X au trimis primele imagini care demonstreaza existenta sa. Avand numele de cod „Epic”, OS X Mavericks 10.9.4 va fi dezvoltat doar in ideea de a rezolva probleme de functionare ale sistemului de operare si imbunatatiri ale performantelor sau stabilitatii, asa ca nu va asteptati la altceva.

  Avand in vedere ca procesul de dezvoltare al acestui update se afla in stadiul incipient, va trece destul timp pana cand el va fi disponibil pentru download pentru utilizatori. Avand in vedere ca OS X 10.10 va fi cel mai probabil lansat in toamna acestui an, ne putem astepta ca OS X Mavericks 10.9.4 sa fie lansat spre sfarsitul verii ca un update final pentru OS X Mavericks-ul care s-a dovedit a fi extrem de popular de la lansarea sa si pana in prezent.

Articolul precedentYouTube 2.6 update este disponibil in App Store
Articolul următorS!MPLE – o noua tema eleganta pentru iOS 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.