Prima Pagina Apple Samsung a incercat sa mituiasca un reprezentant al Parlamentului din Coreea de...

Samsung a incercat sa mituiasca un reprezentant al Parlamentului din Coreea de Sud cu o geanta plina cu bani

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca angajatii Samsung au mancat documente legale care trebuiau sa ajunga in procesul pe care Apple il intentase coreenilor in 2010, iar acum vin cu cateva detalii suplimentare despre tacticile Samsung de a eluda legea. Se pare ca in urma cu doar cativa ani de zile cei de la Samsung ar fi incercat sa mituiasca un parlamentar coreean cu o geanta de golf care era plina cu bani, suma avand rolul de a “motiva” persoana sa sustina o legislatie favorabila companiei.

The Vanity Fair article goes into many other past shady Samsung capers, including one Korean lawmaker who claims the company tried to bribe her with a “a golf bag stuffed with cash” and one former presidential aide who returned a $5,400 cash “gift” that Samsung had sent him out of the blue.

  Separat de aceasta isprava, cei de la Samsung au trimis unui reprezentant al administratiei prezidentiale din Coreea de Sud 5400$ cash pentru a leface un favor, acesta returnand banii dupa un scurt anunt facut presei. Daca adaugam la toate acestea si faptul ca presedintele Samsung a fost condamnat de 2 ori de catre instantele coreene si a fost gratiat de 2 ori de catre presedintii tarii, atunci va  puteti face o idee destul de buna in legatura cu traditia celui mai mare producator de smartphone-uri din lume.

 • Adioff

  Ca si la noi !

 • Adioff

  Nici Steve Jobs nu a fost usa de biserica …. E drept !

 • simion

  ce comentariu dur …

 • Victor Preda

  Lasa Zaone ca Jobs a scapat de N ori de puscarie si a fost un drogat ordinar ,,
  Nu am timp acum sa-ti spun cum sta treba cu Masonii din spatele Apple ,,
  Adioff , nu ca la noi ,, Politicienii Coreeni nu au pus botu ,Romanii vindeau Samsung si LG cu totu Americanilor ,,

 • mih

  cam ipocrizie, in urma cu ceva zile spuneai cum Steve nu respecta regulile, asta insemnind si incalcarea legilor, in UE si acum le mai incalca. Asta de fapt inseamna ca toti marii producatori au hibe, pina la urma nimeni nu joaca dupa reguli 100%, asta cred ca defineste comertul cel mai bine in ziua de azi.

 • Fred Dwe

  @bogdan: daca tot iti sare mustaru’ si vrei sa faci pe desteptu, invata sa scrii.

 • mariobg

  @Bogdan, Pagina oficiala a comunitatii iPhone din Romania iti spune ceva? In plus e masochism si autoflagelare crunta sa citesti/urmaresti pe cineva pe care il desconsideri in acest hal… si in afaceri nu poti fi usa de biserica si nici exemplu de moralitate doar ca si aici sunt doua categorii, cei care fac lucruri nertodoxe cu cap si cei care sunt si prosti si penibili (ala a dat de gol Samsung ca s-au dus cu 5400 USD, cum dracu sa te cheme Samsung si nici macar o spaga cum trebuie nu esti in stare sa dai, daca dadeau si eu cateva sute de mii nu iesea ala la presa) in final, sa nu uitam ca Samsung nu exista pe piata smartphone cand a aparut iPhone

 • frantZ

  Jobs a scapat de legiile americane dar a fost pedepsit pt zgarcenia si uratenia sufletului dovada ca e istorie mult prea devreme !!!

 • Sa mor daca inteleg ce vina am eu cand Samsung fura, nu inteleg, ma ataca unii pe mine de parca i-as fi trimis eu pe aia sa fure. Am zis eu ca Steve Jobs a fost sfantul sfintilor? Nu ma mai atacati pe mine degeaba, ca nu eu am actionat asa.
  Spun unii ca fanii Apple sunt inchisi la minte, dar cata minte ii trebuie unuia sa vina sa ma atace pe mine ca Samsung a incercat sa mituiasca niste oameni acum cativa ani? Crazy…

 • mariobg

  @zaone, keep walking

 • Victor Preda

  La sfarsti lovesti dur Samsung , asta a durut ,,

 • Pingback: Un fost avocat Samsung sustine ca managerii companiei nu ar putea spune adevarul nici daca viata lor ar depinde de acest lucru | iDevice.ro()