Samsung a incercat sa mituiasca un reprezentant al Parlamentului din Coreea de Sud cu o geanta plina cu bani

samsung logo

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca angajatii Samsung au mancat documente legale care trebuiau sa ajunga in procesul pe care Apple il intentase coreenilor in 2010, iar acum vin cu cateva detalii suplimentare despre tacticile Samsung de a eluda legea. Se pare ca in urma cu doar cativa ani de zile cei de la Samsung ar fi incercat sa mituiasca un parlamentar coreean cu o geanta de golf care era plina cu bani, suma avand rolul de a “motiva” persoana sa sustina o legislatie favorabila companiei.

The Vanity Fair article goes into many other past shady Samsung capers, including one Korean lawmaker who claims the company tried to bribe her with a “a golf bag stuffed with cash” and one former presidential aide who returned a $5,400 cash “gift” that Samsung had sent him out of the blue.

  Separat de aceasta isprava, cei de la Samsung au trimis unui reprezentant al administratiei prezidentiale din Coreea de Sud 5400$ cash pentru a leface un favor, acesta returnand banii dupa un scurt anunt facut presei. Daca adaugam la toate acestea si faptul ca presedintele Samsung a fost condamnat de 2 ori de catre instantele coreene si a fost gratiat de 2 ori de catre presedintii tarii, atunci va  puteti face o idee destul de buna in legatura cu traditia celui mai mare producator de smartphone-uri din lume.