iPhone 6 – iata cum ti se va potrivi in mana intr-o comparatie cu iPhone 5S

  Dupa atatea zile in care am vazut o varietate de machete ce reprezentau iPhone 6, iata ca astazi vedem o imagine in care aceasta macheta este comparata cu restul iDevice-urilor lansate de catre Apple de-a lungul timpului. In prima imagine veti vedea o comparatie facuta intre macheta iPhone 6 si iPhone-urile cu ecrane de 3.5 inch si 4 inch, la final fiind adaugata o tableta iPad Mini. Ca sa fiu sincer, prin lansarea iPhone 6 Apple ar avea o linie de produse mult mai diversificata si mai interesanta, aducand iPhone-ul mai aproape de diagonala tabletelor iPad.

  Macheta este un model 3D printat a terminalului iPhone 6 prezentat in schitele aparute pana acum pe internet, dispozitivul urmand a avea un ecran cu rezolutie de 1334 x 750 pixeli si 326 pixeli per inch. In a doua imagine vetei si cum se va potrivi noul terminal in mana voastra in timpul utilizarii, folosirea cu o singura mana devenind, practic, imposibila, insa probabil va asteptati la asa ceva. In final veti vedea o noua carcasa a iPhone 6, ea fiind facuta exact precum celelalte aparute pana acum pe internet, toate prezentand un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.

5 COMENTARII

  1. Wow! E perfect, un ecran mai mare se potriveste de minune cu designul apple. E dimensiunea ideala, nu ca paletele cu android.