Apple isi invita angajatii sa participe la cea de-a 44-a editie a gay parade in San Francisco

  Apple este o companie care sustine diversitatea etnica si sexuala in randul angajatilor sai, venirea lui Tim Cook la conducere marcand o schimbare fundamentala a modului in care cei din Cupertino privesc aceste lucruri. Avand in vedere ca Tim Cook este homosexual si a trecut cel mai probabil prin destul evenimente neplacute in viata sa din cauza orientarii sexuale, suportul oferit angajatilor in acest mod este cat se poate de normal, iar acum Apple merge totusi si mai departe, incurajandu-si angajatii sa participe la gay parade-ul organizat in San Francisco.

As we see it, embracing people’s individuality is a matter of basic human dignity and civil rights. It also turns out to be great for the creativity that drives our business. We’ve found that when people feel valued for who they are, they have the comfort and confidence to do the best work of their lives.

  Evenimentul aflat la cea de-a 44-a editie anuala are invitati importanti precum Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, sau manageri din cadrul Google, Apple incurajandu-si angajatii sa participe impreuna cu familiile la acest eveniment. Pentru multi miscarea va parea extrem de neobisnuita, insa in SUA marile companii promoveaza puternic egalitatea in drepturi atat la locul de munca, cat si in afara acestuia.