iPhone 6 auriu, gri si argintiu – machetele apar in noi imagini

  Aseara v-am prezentat o macheta a unui iPhone 6 auriu care sugera ideea unui terminal cu ecran curbat, iar astazi vedem din nou aceeasi macheta, ea fiind prezentata impreuna cu inca doua pentru iPhone 6 argintiu si iPhone 6 gri. Pentru ca vorbim despre simple machete, nu trebuie sa va asteptati ca ele sa prezinte exact design-ul pe care urmeaza sa il regasim in iPhone 6, insa ele ne demonstreaza intr-o buna masura felul in care vor arata cele trei versiuni ale iPhone 6 in momentul lansarii.

  Dimineata am aflat ca in luna august Apple urmeaza sa lanseze un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmand a fi disponibil din luna septembrie si nu anul viitor, asa cum s-a speculat. In baza a tot ceea ce a aparut pana acum in legatura cu iPhone 6 am aflat ca noul terminal urmeaza sa contina un design nou si un buton Power repozitionat in lateral, aceste schimbari fiind complementare cresterii diagonalei ecranului.

15 COMENTARII

  1. Oricum cred ca anul acesta vor renunta la ipod touch si vor face iPhone impreuna cu cele 3 culori (space grey, silver white si gold) probabil vor pune si cele turcoaz/galben daca tot merg pe full aluminiu ca la curentele ipod touch

  2. Sper sa se lucreze foarte mult la finisaje ca e groaznic…….sau mai bine zis eu inca sper ca sa fie vorba de un eventual ipod6 :)) si nu iphone….