iPhone 6 – lansarea ar fi programata mai devreme decat ne asteptam

iPhone 6 panou frontal ecran de 4.7 inch - iDevice.ro

  iPhone 6, noul smartphone al companiei Apple, urmeaza sa ajunga pe piata mai devreme decat se crezuse initial de catre intreaga industrie. Desi toata lumea specula faptul ca iPhone 6 urmeaza sa fie lansat pe piata in luna septembrie, un nou zvon aparut in cursul acestei dimineti sugereaza faptul ca Apple ar intentiona sa il lanseze oficial in luna august. Informatiile vin de la o publicatie asiatica, care citeaza surse necunoscute, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmand a ajunge in magazinele de pe intregul glob in luna august, cu o luna inainte de presupusa lansare oficiala.

Apple Inc will unveil the next incarnation of its popular iPhone series in August, one month earlier than industry watchers were generally expecting, Taiwanese media reported on Friday citing unidentified supply-chain sources. A 4.7-inch screen version of the iPhone 6 will reach stores in August, the Economic Daily News reported without specifying which markets would receive the phone first.A 5.5-inch or 5.6-inch model will be released in September, the newspaper said, as the iPhone 5 series was previously.

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar urma sa fie lansat in luna septembrie de catre compania Apple, urmand strategia anilor trecuti privind lansarile, ambele modele urmand a ajunge in final anul acesta pe piata, si nu separat, asa cum s-a spus in trecut. Mai mult decat atat, publicatia asiatica sustine ca Apple ar pregati 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 pentru vanzare in cursul acestui an, un numar impresionant care sugereaza faptul ca in Cupertino exista asteptari mari cu privire la acest terminal.

  Desi informatiile vin de la o publicatie respectata, eu unul sunt extrem de sceptic in privinta lor. Principalul motiv sta in faptul ca Apple testeaza semi-public de obicei o versiune noua a iOS timp de minim 3 luni de zile inaintea lansarii, iar cu iOS 8 probabil nu se va face vreo exceptie. Avand in vedere ca iOS 8 beta 1 va fi lansat pe 2 iunie, lansarea iPhone 6 din august pare putin probabila.