Dr. Dre si Tyrese Gibson confirma achizitionarea Beats de catre Apple (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=guMFKBXp544&w=580&h=370]

  Dimineata v-am spus ca Apple va cumpara Beats Audio, compania care a dezvoltat celebrele casti Beats By Dre si a colaborat cu HTC pentru o buna perioada de timp. Daca dimineata totul era doar un zvon, iata ca dupa nu foarte mult timp actorul Tyrese Gibson si Dr. Dre au confirmat achizitia in clipul video de mai sus. Celebrand cel mai probabil parafarea intelegerii cu Apple si intrarea pe lista miliardarilor americani, Dr. Dre confirma cu nonsalanta vanzarea Beats Audio pentru 3.2 miliarde de dolari catre Apple.

  Desi cei de la Apple nu a confirmat oficial achizitia, nu cred ca mai incape indoiala ca in curand castile Apple si difuzoarele iPhone-urilor vor beneficia de pe urma expertizei angajatilor Beats Audio.

22 COMENTARII

  1. Marketing, marketing, marketing..uite asa cumperi un rahat care este de “firma”, si atragi cumparatorul in viitor. Sunt ZECI de producatori de casti peste Beats, dar na…Beats e firma cunoscuta.

  2. Zaone trebuie sa recunosti ca ai primit si tu o suma frumusica pe “Idevice.ro”, dar nu il dai, stii ca mai incolo o sa faci si tu un clip asemanator cand va fi mai scump 🙂

  3. La design sunt destul de sefi cei de la Beats, dar eu consider ca sunt mai castigat pentru ca mi-am luat o pereche de Sennheiser Momentum in loc de Beats

  4. Si mie imi pare rau ca au cumparat mizeria asta de companie. Design-ul lor este indraznet, se aud bine, dar nu merita sub nicio forma pretul. Mai bine cumparau Harman Kardon, aia da, sau BW, mai ales ca au niste designeri de nota 10 care ar fi facut treaba buna la Apple.

  5. Asa patesti cand te incurci cu non profesionisti(in afaceri) …. Asta este rezultatul…. Videoclipuri de genul asta….. Nicicum nu este un videoclip demn de seriozitatea Apple…. Sper ca nu ei o sa faca reclama si la viitoarele casti Apple si cu acest limbaj foarte intelectual….