Prima Pagina aplicatii iPhone 6 cu NFC ar fi pregatit pentru lansare in toamna

iPhone 6 cu NFC ar fi pregatit pentru lansare in toamna

  iPhone 6 cu NFC integrat pentru plati mobile ar fi pregatit pentru lansare in cursul acestui an de catre compania Apple, acesta fiind cel de-al doilea zvon care indica implementarea acestei tehnologii. Impreuna cu NFC pentru iPhone 6, compania Apple ar intentiona sa implementeze in aplicatia Passbook suport pentru sistemul de plati mobile ale unei banci din China. Separat de bancile din China, Apple ar putea implementa si suport pentru sistemele de plati mobile ale bancilor din SUA, altfel intregul sistem ar fi complet inutil pentru cea mai importanta piata a Apple, SUA.

Apple is likely to incorporate a Near Field Communication (NFC) payment function in the next generation iPhone and has reached an agreement with China UnionPay on a mobile payment service, according to a source close to the matter. …In addition to NFC payment, the two companies will also work together on another mobile payment solution that can be used for purchases in Apple Stores, added the source.

 De ani de zile se tot zvoneste ca Apple ar urma sa implementeze in iPhone-uri un chip NFC si un sistem de plati mobile wireless, iar iPhone 6 pare a fi castigatorul. Combinand NFC-ul cu Touch ID-ui, Apple ar putea permite efectuarea de plati mobile folosind amprentele noastre si cu siguranta foarte multi clienti ar fi extrem de bucurosi sa utilizeze acest sistem. Ca sa fiu sincer, in ciuda utilitatii sale in strainatate, un asemenea sistem va fi inutil in Romania si in multe alte zone de pe glob, asa ca n-ar trebui sa ne entuziasmam prea tare.

 • vlad

  E cel mai tare sistem. Eu am card cu NFC. Cel putin in supermarket se reduce considerabil timpul de stat la rand. Daca in Iphone se va avea implementat sistemul cred ca va incepe sfarsitul cardului.

 • Ady

  Da si eu folosesc card cu NFC si mi se pare cea mai tare si sipla metoda de a plati.

 • Atomic

  Cam tarziu s-a gandit Apple sa includa NFC. Samsung a inceput din 2010 cu modelul Nexus S. Acum ce o sa zica haterii? Ca iar a copiat Apple dupa Samsung.

 • ionica

  @Atomic, aproape am râs.

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 12.05.2014 – 18.05.2014 | iDevice.ro()