Business Wall of Fame – castiga o finantare de pana la 80.000 de euro pentru aplicatia ta!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=sCG3aBv4YSU&w=580&h=370]

  Business Wall of Fame este un concurs sustinut de catre Romtelecom si Deutsche Telekom, si desfasurat in 6 tari dein Europa, iar prin intermediul sau dezvoltatorii de aplicatii business au ocazia de a isi transforma aplicatia intr-un produs care ar putea ajunge in terminalele mobile, pe laptop-uri sau statiile desktop ale marilor companii de pe glob. Concursul este dedicat dezvoltatorilor independenti de aplicatii sau startup-urilor care dezvolta aplicatii pentru mediul business, mai exact IMM-urile, aplicatiile trebuind sa fie cel putin in stadiul de productie pentru a putea fi testate public.

  Aplicatiile de  business  participante la  concursul Business Wall of Fame, pot castiga urmatoarele premii  oferite de catre Romtelecom si Deutsche Telekom:

  1.   primul este dedicat celei mai bune aplicatii din Romania, locul intai fiind premiat cu promovarea in cadrul unei campanii de marketing in valoare de 30.000€ gandita de catre Romtelecom si includerea in portofoliul Romtelecom Business Solutions, locurile doi si trei vor fi   Parteneri Cloud ai Romtelecom Business Solutions si aplicatiile lor for fi incluse in portofoliul de produse al operatorului;
  2. al doilea va fi oferit celei mai bune aplicatii internationale de business, locul intai fiind premiat cu includerea aplicatiei in portofoliul Deutsche Telekom pentru toate cele 6  tari (Romania, Ungaria, Cehia, Polonia, Croatia si Slovacia) in care se desfasoara concursul, locul doi constand intr-o vizita la Telekom Laboratories Berlin;
  3. iar al treilea va fi acordat celei mai bune aplicatii ale unui startup, locul intai fiind premiat cu o propunere de investitie de pana la 80.000€ in cadrul hub:raum Cracovia, locul doi fiind premiat cu o invitatie la „Long Night of Startups” a T-Labs si un stand propriu in cadrul targului.

  Concursul se va desfasura in doua etape, prima presupunand inscrierea aplicatiei voastre business pe website-ul www.wallofbusiness.ro, pana pe data de 22 mai, cea de-a doua constand votarea si jurizarea aplicatiilor inscrise. Fiecare aplicatie inscrisa in concurs va fi votata de catre membrii comunitatii IMM-urilor din Romania, numarul de voturi primite in perioada 22 mai – 30 iuni de catre aplicatii determinand participarea lor la jurizare sau nu. Dupa stabilirea aplicatiilor inscrise pentru fiecare tara, un juriu format din manageri, experti in vanzari, respectiv produse si IT din cadrul Romtelecom va alege castigatorii nationali pana pe 31 iulie. Mai departe cea mai buna aplicatie internationala de business si cea mai buna aplicatie de business a unui startup vor fi selectate de un juriul international din cele 6 tari participante pana la 6 august.

  Practic Romtelecom si Deutsche Telekom dau in sfarsit dezvoltatorilor de aplicatii business din Romania posibilitatea de a “scoate capul” pe scena internationala cu un produs propriu. Daca aveti o aplicatie de acest tip va puteti gandi ca un asemenea concurs va poate aduce in atentia unuia dintre cele mai mare grupuri de telecom din lume si in atentia a peste 1.3 milioane de clienti din lumea intreaga. Mai mult decat atat, cu premii ce constau inclusiv intr-o finantare, va puteti dezvolta aplicatia intr-un incubator in care veti primi ajutorul de care aveti nevoie pentru a duce totul de la o simpla idee a un posibil business de cateva milioane de dolari.

  Ca sa fiu sincer, am regretat de multe ori faptul ca n-am invatat la timp sa scriu cod pentru ca acum sa dezvolt aplicatii, iar concursuri de acest gen ma fac sa regret din ce in ce mai mult ca in Romania este greu sa gasesti oameni indeajuns de curajosi pentru a-si transforma ideile in produse de succes. In speranta ca printre voi exista un viitor CEO al unei companii care va valora cateva milioane de dolari in cativa ani, va recomand sa va inscrieti aplicatiile pe www.wallofbusiness.ro pana pe data de 22 mai.