Prima Pagina iPad Samsung ramane principalul furnizor de ecrane pentru iPad

Samsung ramane principalul furnizor de ecrane pentru iPad

  Samsung a fost principalul furnizor de Retina Display-uri pentru tablete iPad in Q1 2014, insumand nu mai putin de 62% din totalul ecranelor furnizate catre fabricile Apple in primele trei luni ale acestui an. Mai exact, Samsung a furnizat 5.2 milioane de ecrane Retina cu diagonala de 9.7 inch pentru iPad Air si iPad 4, cei de la LG furnizand 38% din restul ecranelor utilizate pentru asamblarea tabletelor. Desi Apple a incercat de-a lungul timpului sa scada dependenta fata de Samsung, iata ca in final continua sa se bazeze in principal pe coreeni.

  Partea interesanta este ca in Q4 2013 LG Display furniza 61% din totalul ecranelor utilizate pentru asamblarea tabletelor iPad, procentul sau fiind redus cu 23% in favoarea celor de la Samsung. Avand in vedere aceasta schimbare, este destul de clar ca Apple nu a fost multumita de calitatea ecranelor oferite de catre cei de la Samsung, semn ca schimbari similare ar putea avea loc in viitor si Apple ar putea incheia parteneriate cu noi producatori.

 • minimally

  Desi Apple a incercat sa…nu samsung

 • anonim

  E foarte greu sa gasesti alte companii care sa produca ecrane la fel de bune si sa poata sa onoreze comenzi atat de mari.

  In plus, oricata raca ar fi intre Apple si Samsung, atat timp cat Samsung isi onoreaza comenzile si produce componente de calitate foarte buna, n-au niciun motiv sa schimbe furnizorul.

 • real

  oricum procesele is de fatada
  momentan sammy la display-uri sunt cei mai buni
  cand nu o sa mai fie atunci o sa apara un alt producator
  lg a dezamagit