Prima Pagina Android iPhone-urile si terminalele Blackberry ies din gratiile guvernelor europene

iPhone-urile si terminalele Blackberry ies din gratiile guvernelor europene

  IDC, una dintre cele mai mari agentii de analiza a pietei terminalelor mobile, sustine ca in Europa iPhone-urile si terminalele Blackberry au inceput sa iasa din gratiile guvernelor tarilor din vestul continentului. Conform lor, 75% dintre angajatii guvernamentali participanti la studiu folosesc un alt produs decat cele ale Apple sau Blackberry, terminalele Android si Microsoft fiind, aparent, din ce in ce mai cautate. Informatiile vin in contextul in care Apple se lauda ca din ce in ce mai multe companii si agentii guvernamentale ii folosesc terminalele, europenii parand sa prefere altceva.

  Nu este absolut deloc greu de inteles ca guvernele sa prefere alternative ieftine in fata iPhone-urilor sau a terminalelor Blackberry, producatorii de terminale Android sau Windows Phone avand deal-uri mai bune decat Apple. Pe termen lung e greu de spus care platforma va avea castig de cauza in sectorul guvernamental, insa se pare ca Apple are foarte mult de lucru pentru a reusi sa castige increderea guvernelor europene.

 • Olimpiu

  Money talks.

 • Daniel

  În general persoanele care se ocupă de sistemele informatice și cele de telecomunicații sunt persoane trecute de prima tinerețe, programatori sau IT-ști care au rămas în era PC-urilor. În Romania este foarte greu pe sectorul de business sa lucrezi pe altă platformă decât Windows. Toate sistemele informatice ale instituțiilor statului sunt pe această platformă.

 • seby

  Lume desteapta si care stie exact ce vrea

 • Atomic

  Nu este vorba de money talks. E vorba de NSA hear. Daca ajungem sa discutam de agentii guvernamentale din Germania care nu au bani … trebuie sa va recalibrati, fratilor.

 • maricel

  Eu am ip da ma deranjeaza restrictile apple din meniu am 7.6 si nu pot trece la 7.1.1 ca ramin fara jb

 • maricel

  De asta as fi incintat sa am un sam s4 display mare bateria mai mare si meniu sa mi-l asez asa cum vreau eu

 • Ovidiu

  Daca guvernele iau tel ieftine si se pregatesc de criza e naspa tare!!