Prima Pagina Apple iOS 8 va putea rula fisiere audio HD, Apple pregateste un nou...

iOS 8 va putea rula fisiere audio HD, Apple pregateste un nou cablu Lightning si o noua pereche de casti

  Coroborand zvonurile aparute luna trecuta conform carora Apple va permite utilizatorilor sa asculte muzica in format HD prin iTunes Store si aplicatia iTunes, astazi aflam ca iOS 8 va permite ascultarea acestor fisiere audio HD inclusiv in iDevice-uri. Mai exact, aplicatia iTunes a iOS 8 va fi capabila sa redea fisiere audio HD in format de 24 de biti, actuala aplicatie Music a iOS nefiind capabila sa faca acest lucru, desi aplicatii terte ale App Store au implementata functionalitatea.

  Pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica in format HD, Apple va lansa o noua versiune a castilor in-ear care ar putea beneficia si de un cablu imbunatatit pentru a putea reda cat se poate de clar sunetele audio. Mai mult decat atat, Apple va oferi partenerilor sai posibilitatea de a produce acest cablu pentru accesoriile Lightning care redau muzica, astfel ca daca utilizati accesorii de acest gen, veti putea asculta muzica la calitate inalta dupa lansarea serviciilor.

  Apple va prezenta iOS 8 pe data de 2 iunie in cadrul WWDC 2014, iOS 8 beta 1 urmand a fi lansata in aceeasi zi si nu uitati ca va astept atunci pentru a vedea tot ceea ce are Apple de anuntat!

 • Anghelina Claudiu

  flac ? ape ?

 • alexalbu

  Poate o sa fie produse in colaborare cu beata 🙂

 • alexalbu

  Beats vroiam sa zic

 • Ady

  O veste buna.

 • Andrey

  Un nou fablu lightning?Rly?Dupa ce ca deabia a fost lansat ei vor sa il schimbe?Nu pot sa cred…

 • rundown

  cum se numesc acele aplicatii terte din appstore capabile sa redea audio HD?

 • ehehei

  Terminati cu porcaria asta. Nu exista HD audio in sensul in care il impinge presa acum. Nici macar cei mai cei audiofili nu au probleme cu 44.1 kHz/16 bit. Nici macar studiourile de inregistrari nu folosesc alt format pentru a inregistra, decat in cazuri speciale.

  Pe mine, ca om care se ocupa cu sunetul, chestia asta ma face sa imi ies din minti. Acei 24 de biti dau nivelele de volum si nu fac nicio diferenta fata de cei 16 biti pentru nimeni. Ca sa nu mai zic ca urechea umana este limitata si pur si simplu NU POATE percepe mai mult.

  @rundown: de exemplu Ampliflac sau Onkyo HF Player, dar daca nu ai un DAC care sa stie nativ de frecvente de esantionare mari, mai mult ca sigur o sa sune prost.

 • Pingback: iOS 8 va permite utilizarea de casti prin intermediul portului Lightning | iDevice.ro()