iPhone 6 – cum va arata viitorul smartphone Apple?

  In ultimele saptamani internetul a fost efectiv inundat de imagini cu diverse machete ale iPhone 6 care prezentau un design preluat din schite ce ar fi fost furate, cel mai probabil, din fabricile partenerului Apple Foxconn. Avand in vedere multitudinea de imagini si faptul ca design-ul nu seamana cu ceva ce ar fi pe placul vostru sau ceva ce ar putea lansa Apple, probabil multi dintre voi va intrebati cum va arata iPhone 6? Ei bine raspunsul este unul destul de simplu: iPhone 6 design va fi similar cu cel al machetelor vazute pana acum.

  Da, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va avea acelasi panou frontal pe care-l au iPhone-urile de 7 ani incoace, iar carcasa va fi similara cu cea vazuta in imagini. Nu, nu cred ca vom vedea margini de plastic mari precum cele ale machetelor si cred ca Apple va utiliza o metoda mai subtila de a desparti anteiele din partea superioara/inferioara de partea centrala a carcasei. Ma mult decat atat, ma astept ca intreaga carcasa sa fi mai lucioasa, marginile mai finisate si daca ati vazut un HTC One M8, atunci stiti la ce sa va asteptati cand vine vorba de iPhone 6.

  Unii dintre voi au inteles deja ca toate aceste imagini au la baza un produs real si pana acum schitele obtinute in Asia de la partenerii Apple nu s-au inselat vreodata cu privire la design-ul unui iPhone, nici atunci cand nimeni nu credea ca Apple va implementa un ecran de 4 inch in iPhone 5. Da, trebuie sa va obisnuiti cu tot ceea ce vedeti acum pentru ca dispozitivul din imagini este real si e putin probabil sa vorbim despre iPod Touch 6G, asa cum
au sugerat unii.

  In concluzie, cum va arata iPhone 6? Aproape la fel precum in imaginile din acest articol.