Cider permite rularea aplicatiilor iOS pe orice terminal Android (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Uaple0Ec1Dg&w=580&h=370]

  Cider este un software produs de catre o echipa de studenti ai universitatii Columbia din SUA, iar prin intermediul sau oricine poate rula aplicatii iOS in terminale Android. Dupa cum puteti vedea deja in clipul video de mai sus, utilizarea aplicatiilor este facuta in mod nativ, ca si cum aplicatiile ar fi fost concepute pentru terminalele respective, desi vin de pe o platforma complet diferita.

  Desi are numele identic cu un alt software lansat pentru sistemul de operare OS X, Cider pentru Android a fost gandit penru a pacali aplicatiile iOS in ideea de a rula pe Android. Deocamdata Cider a fost demonstrat ca fiind functional pe o tableta Google Nexus 7, insa din pacate performantele sale nu sunt chiar atat de grozave, desi totul urmeaza sa fie rezolvat in timp de catre dezvoltatori.

  Separat de performante, aplicatiile pentru iOS sunt limitate in functionalitate cand ruleaza pe terminale Android, ele neputand acces GPS-ul, conexiunea de date, accelerometrul si alte componente importante. Chiar si asa, intreaga idee este extrem de interesanta si cu destul timp de dezvoltare ar putea oferi o functionalitate extrem de utila pentru multi utilizatori, mai putin Apple.

  Mai multe informatii despre Cider puteti gasi in aceasta pagina.